Releasedatum för Bayonetta 3 Masquerade Edition tillkännages

Releasedatum för Bayonetta 3 Masquerade Edition har äntligen meddelats! Enligt Nintendo, som marknadsför Trinity Masquerade Edition, som endast kommer att säljas i butik VäxlaDet har bestämts när Bayonetta 3 Masquerade Edition, som kommer att finnas tillgänglig i .

Trailer för Bayonetta 3 Masquerade Edition

Vi fick veta med trailern att det kommer att finnas två spelbara karaktärer i spelet. Enligt PlatinumGames kommer Bayonetta att “återvända som sexigare än någonsin”, men Naive Angel-läget kommer att göra spelet mer lättillgängligt för yngre spelare.

Bayonetta 3 Trinity Masquerade edition förbeställ

Bayonetta 3 Masquerade Editions förbeställningsdatum har inte meddelats ännu.

Bayonetta 3 Trinity Masquerade Edition kommer med en 200-sidig konstbok i full färg och ett vändbart spelfodral. Fallen kommer att samlas för att skapa ett enda panoramakonstverk. Du kan alltid visa lådorna utan spelen, men om du vill lägga patronerna i lådorna måste du hämta en av de begränsade upplagorna av Bayonetta, som planeras att släppas den 30 september. Bayonetta 3 Trinity Masquerade Edition kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker, inklusive My Nintendo Store, den 28 oktober.

PlatinumGames har släppt en helt ny trailer med några av karaktärerna Bayonetta kommer att möta i spelet, samt specialutgåvan och releasedatum. Det kommer att finnas ett “äkta team av Bayonettas” som kommer att kämpa för att rädda mänskligheten. Viola, häxan i handledningen, kommer att vara en andra karaktär som spelarna kan kontrollera. Han kommer att kunna resa med kattdemonen som heter Cheshire.

Hur man får Iron Sting i Genshin Impact vet du?

Senast meddelade PlatinumGames att Bayonetta är tillbaka “sexigare än någonsin”. I Naive Angel-läget kommer det att ske mindre förändringar i karaktärernas utseende. Så det blir mindre nakenhet för de som har barn och spelar spelet på TV:n i vardagsrummet.

Är Bayonetta 3 exklusivt för Switch?

Bayonetta 3, som bara kommer att finnas tillgänglig på Switch, har ett releasedatum på slutet, enligt Nintendo, som även har avslöjat Trinity Masquerade Edition, som kommer att finnas tillgänglig i butik.

Enligt Nintendo, som marknadsför Trinity Masquerade Edition, som kommer att säljas i butik, kommer den bara att finnas tillgänglig på Switch. Bayonetta 3 Masquerade Edition släpps den 28 oktober 2022.

Relaterade artiklar

Back to top button