Rekordsättande Samsung Galaxy S6: över 60 000 poäng på AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: Rekordsättande Samsung Galaxy S6: över 60 000 poäng på AnTuTu

En hypotetisk Galaxy S6 upptäcktes AnTuTudär han uppnådde en mycket hög poäng, samtidigt som han avslöjade alla sina egna tekniska funktioner. Låt oss prata om ben 60,978 poängpraktiskt taget ett rekord, som uppnåtts särskilt tack vare de mycket höga grafiska prestandorna, vilket också framgår av bilderna i slutet av artikeln.

SoC som används är i själva verketExynos 7420en oktakärnig gjord med en 14 nm konstruktionsprocess (bara för jämförelse, Snapdragon 810 och 20 nm) och utrustad med ARM Mali-T760 GPU.

LÄS ÄVEN: Allt du borde veta om Galaxy S6

De vanställer verkligen inte de andra heller tekniska egenskaper hos Galaxy S6, i linje med vad som redan har antagits tidigare: 5,1 tum QHD-skärm (1 440 x 2 560 pixlar), 3 GB RAM, 32 GB internminne, 20 megapixel bakkamera och 5 megapixel främre kamera. Systemet är också redan uppdaterat till Android 5.0.2men detta kommer verkligen inte som en överraskning, med tanke på att vi redan pratar om Android 5.1.

Det är värt att påpeka att smarttelefonen som rapporterats av AnTuTu har modellnummer SM-G925W8: ett diskret virrvarr av siffror och bokstäver som inte tillåter oss att exakt identifiera vilken variant av Galaxy S6 vi skulle prata om, och som mycket väl också skulle kunna hänvisa till Galaxy S6 Edge, som i alla fall inte bör skilja sig alltför mycket, tekniskt sett från den vanliga modellen.

Förutsatt att det är en autentisk prototyp av Galaxy S6 har vi därför en bra bekräftelse för de flesta av dess egenskaper och framför allt om godheten i SoC Samsung Exynosäven om benchmarktestet inte alltid säger allt om det dagliga beteendet hos en smartphone, något som vi nödvändigtvis måste vänta på den officiella presentationen som är planerad till 1 mars i Barcelona.

Relaterade artiklar

Back to top button