Rekommenderade fodral för bättre skydd –

Många användare bestämmer sig för att öka skyddet för sina terminaler genom att köpa ett fodral för att maximera skyddet för sin nya mobila enhet och inte repa den. Och även om de är designade för att tåla repor och fall, är de inte resistenta mot allt. Samma sak händer med vad är Redman Notes 10S så vi ger dig de bästa fallen du kan hitta idag.

Lyckligtvis dyker det med tiden upp olika typer av skydd som kan ge vår smartphone till och med en annan stil. Därför kommer vi att överväga det mest rekommenderade på marknaden, som kan anpassas på olika sätt efter dina behov. Dessutom kommer vi att förklara hur man väljer ett skydd beroende på hur du använder din mobila enhet.

Hur väljer jag ett bra fall?

Innan du köper skydd av den enkla anledningen att vi gillar det, är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal andra faktorer. Den första av dessa kommer att vara hur vi använder mobiltelefonen i vårt dagliga liv, eftersom detta till stor del kommer att bero på vilken typ av skydd vi kommer att behöva. Därför måste du bedöma de behov som den kan tillfredsställa.

Redmi Notes 10S

Till exempel, om du är en av dem som släpper terminalen mer än en gång, så får du helst ett fall som kan skydda din smartphone från alla typer av stötar … Å andra sidan, om du behöver mer grepp är ett robust fodral bäst för dig. Tvärtom, om du vill visa upp den ursprungliga designen på din nya telefon så kommer fodralet som kommer att vara till dig att vara genomskinligt och gjort av silikon, ja, du måste tänka på att de inte har lika mycket motstånd som andra.

Av denna anledning är det bäst att göra en lista över vilka behov ett sådant skydd ska täcka innan man fattar ett slutgiltigt beslut. Eftersom mobiltelefonens livslängd står på spel, även om det lyckligtvis finns ett brett utbud av olika alternativ som vi kan välja mellan.

De tuffaste fallen för Redmi

Dessa typer av kapslingar utformad för att sträcka sig utanför frontpanelen och tjockleken på anslutningsplinten. Dessutom, eftersom dess huvudsakliga syfte är att om mobiltelefonen faller på en plan yta kommer skärmen att stängas helt. Även om dess pris kan skilja sig och vara högre än i andra fall. De är dock värda att ha om vi inte är särskilt försiktiga med våra telefoner och tappar dem mer än en gång.

Funktionsprincip kompatibel med Redmi Note 10

Det finns olika typer för Note 10S, det första fallet vi erbjuder dig är Robust Spipen-rustning … Det kommer att ge oss ett bra grepp så vi behöver inte oroa oss för att det ska glida ur våra händer. Dessutom är den tjockare än vanligt tack vare sitt stötdämpande material. Och den är gjord av en kombination av TPU-silikon och polykarbonat.

Då hittar vi en IMBZBK med ring så att vi kan öka mobilens grepp. Det är dock inte allt, eftersom den här ringen har ett magnetiskt lager som vi kan använda i våra bilar. Dessutom, om vi tittar på dess material kan vi se att den är gjord av TPU och silikon , och har militärt skydd, eftersom det lyckas skingra effekten av slag.

Slutligen väljer vi Armour-fodralet från Alamo, som tål både repor och stötar. Likaså, som vi nämnde, är dessa fodral tjockare än vanligt. Och det är inte allt, eftersom just detta fodral var tillverkat av en kombination av TPU-silikon och hårt polykarbonat, med stötsäker stötfångare i alla fyra hörnen.

Boktyp för Xiaomi

Låt oss gå vidare till de så kallade boktypsnitten som har varit mycket framgångsrika ett tag. Dessutom föredrogs de av vissa användare som inte ville installera en skyddsfilm på sina mobila enheter. Och trots att de redan är så välkända kan du fortsätta hitta olika versioner, både tillverkade av terminalmärket självt och billigare versioner.

Den första vi presenterar för dig för Redmi Note är Retro Alamo Skin som kommer att erbjuda oss ett heltäckande skydd, och vi behöver inte sätta på en skyddsfilm. Dessutom, när vi öppnar fodralet, erbjuder den oss en korthållare på vänster sida samt en plånbok på baksidan. Därför måste telefonen läggas till på höger sida. Och vi kan få den i fyra olika färger: svart, blå, brun och röd.Huvudbibliotek för Redmi Note 10S

Vi hittar sedan en till, men den här gången hittar vi ytterligare en plånbok på utsidan, som ni kan se på bilden. Dessutom är det tillverkad av TPU och PU-läder … Vi kan till och med köpa den i två färger, blå och svart. Och det bästa är att inuti kommer vi att fortsätta ha en plånbok, och vi kommer att lagra mynt eller kort.

Snygga fodral till Note 10S

Bland skydden hittar vi även de som är designade för att ge vår mobila enhet ett mer elegant utseende, därför måste vi, när vi väljer mellan det ena eller det andra, ta hänsyn till de effekter som vi tror kan orsakas av skärmen. De kommer dock att erbjuda oss ett visst skydd eftersom de vanligtvis har starka material.

Grundläggande Redmi Note 10S

En av de vi presenterar för dig idag, från Aroyi, har en detalj som många kommer att älska – skyddet av själva kameran, som kan flyttas. Förutom sin eleganta design och ultratunnhet har den en metallisk finish. Och det är inte allt, eftersom den är fläckfri och stöder trådlös laddning, så den behöver inte tas bort när du ska ladda vår terminal.

Vi hittar även ytterligare två fodral, varav det ena har en TPU-stötfångare förutom att det går att fästa direkt på valfri typ av magnetfäste. Därefter hittar vi ett annat elegant fodral, som är designat av med mjuk TPU silikon, polykarbonat och tyg … Det bästa av allt är att vi kan köpa den i olika färger: grå, blå och svart.

Transparent och silikonfodral

Sanningen är att många användare idag föredrar att på ett perfekt sätt kunna demonstrera hur vacker och sofistikerad deras nya terminal är, för att inte tala om säkerheten som ett fodral tillverkat av de bästa materialen kan ge. Så om detta är ditt fall har du tur, för på den nuvarande marknaden kan vi hitta transparent silikon för att hjälpa oss med detta.

I grunden genomskinlig Redmi Note 10

Dessutom är Note 10S en av de smartphones som har mycket polerad och genomtänkt design vilket gör att vi vill visa det för alla på ett visst sätt. Av denna anledning kan vi välja en som ger både hans skydd och möjligheten att visa sitt sanna syfte. Det idealiska alternativet i dessa fall är 2-i-1-skydd, eftersom vi kommer att skydda inte bara baksidan utan även framsidan av den mobila enheten. Dessutom är den designad med PC- och TPU-material för att undvika risken för brott om vi tappar telefonen i marken.

Sen åker vi med sex -transparent fodral Ringke, Fusion-X, som kommer att erbjuda oss ytterligare skydd vid vanliga fall, när telefonen faller på ett av hörnen, i många fall kan den skrynklas. Och det bästa av allt är att den har en färgfinish som kommer att variera beroende på vilken vi köper, vilket ger vår terminal ett väldigt originellt utseende. Och sist men inte minst med en klassisk transparent och silikonbeläggning, men denna gång med egenskapen att den inte blir gulaktig.

Vad är det bästa köpet

Efter att ha lärt dig om de olika förslagen som kan hittas på Internet för att skydda Redmi Note 10S. Det är dags att välja vilken som är bäst för det vi verkligen letar efter. Priserna är ungefär desamma, något högre när mycket starkare material används.

Det är dock klart att färgerna är rätt för dig, men om du är en av dem som behöver mycket motstånd är de första vi visade dig för dig. Å andra sidan, om du i ditt fall bara letar efter något skydd men vill ha fortsätta att behålla den ursprungliga Note 10S-stilen , skulle det ideala fallet vara transparent.

Dessutom har de material som på ett tillförlitligt sätt kan skydda terminalen, så det kan vara ett bra köp. Men om du föredrar att inte använda ett skärmskydd är bokomslag gjorda för dig. Därmed kan du helt glömma bort att byta slitbana, samt spara kort och biljetter.

Relaterade artiklar

Back to top button