Registrerat varumärke LG Q7: kommer han att vara den nya mellanklassen för den koreanska tillverkaren? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Registrerat varumärke LG Q7: kommer han att vara den nya mellanklassen för den koreanska tillverkaren? (Foto)

I juli förra året presenterade LG Q6, den första mellanklassen på marknaden som har en 18:9-skärm (eller FullVision, som de gärna kallar det i toppen av företaget). Inte ens 9 månader senare översvämmades marknaden av smartphones utrustade med dessa funktioner, vilket visar hur LG på sitt eget sätt vet att vara en pionjär inom mobilområdet. Och snart är det kanske dags för en direkt efterträdare.

Bland portföljen av varumärken som registrerats av LG i Sydkorea har den faktiskt grävts fram LG Q7, inlämnad den 28 februari till Korean Intellectual Property Register. Även om ingen information ännu har läckt ut om de möjliga egenskaperna hos denna fantomenhet, råder det ingen tvekan om att det är en ledtråd viktigt att förutse tillverkarens mellanklassframtid.

De senaste åren har mellanklassen visat sig vara allt hårdare, med konkurrenter som t.ex Huawei Och Xiaomi som syftar till att monopolisera den. Särskilt Q6 erbjöd mycket intressanta idéer – som en skärm i 18:9 med optimerade ramar – men omintetgjordes av lågnivåspecifikationer (på alla Snapdragon 435) och oförklarligt luckor (fingeravtrycksläsaren).

Förbättringsmarginalerna är därför mycket stora: kommer Q7 – i väntan på G7 – hjälpa till att få LG upp igen?

Relaterade artiklar

Back to top button