REDs smartphone kommer att vara exklusiv tack vare den holografiska displayen (och priset), men SoC kommer att lämna dig förvirrad

Note: We hope you enjoy reading this article: REDs smartphone kommer att vara exklusiv tack vare den holografiska displayen (och priset), men SoC kommer att lämna dig förvirrad

Hydrogen One är namnet på den första smarttelefonen av RÖD, en känd tillverkare av avancerade videokameror. Hans anhängare, åtminstone i USA, är så omfattande att det kunde ha varit öppna förbeställningar av den framtida enheten under förra sommaren, bland annat till mycket höga priser – vi utgår från 1 195 USD och du kommer till 1 595 USD för titanvarianten – utan att i själva verket avslöja detaljerna.

Faktum är att bara ett fåtal släpptes vid den tiden bilder förhandstitt av enheten, tillsammans med tips om några minst sagt spännande, på alla skärmar som kan reproducera holografiska bilder, utan att behöva bära speciella glasögon för att se dem. Men nu, grundaren av RED, Jim Jannardavslöjade mer om Hydrogen One, bara några månader efter lanseringen på marknaden.

Utan att gå in på detaljer om hur skärmar och kameror kommer att fungera, bekräftade Jannard att det holografiska innehållet kommer att vara användbar och uppnåbar inbyggt från enheten, vilket gör den verkligen mer än exklusiv.

De visa kommer att ha en diagonal från 5,7″ i QHD-upplösningmedan batteriet kommer att vara en enorm enhet från 4 500 mAhförmodligen nödvändigt för att driva sådan funktionalitet, men som också kommer att göra smarttelefonen allt annat än en fjäderviktare – redan gissat från de hittills kända bilderna.

Vad kan dock dyka upp dämpadjämfört med resten av toppspecifikationerna och till ett pris som inte exakt är konkurrenskraftigt, är det SoC som valts för Hydrogen One, eller Snapdragon 835. För en smartphone som tillkännagavs sommaren 2017 och som kommer ut på marknaden tidigast i april 2018RED kunde ha gjort en extra insats och utrustat den med nya Snapdragon 845, även till priset av att höja det redan mycket salta priset något och skjuta upp lanseringen några veckor.

I vilket fall som helst tvivlar vi inte på att Snapdragon 835 kommer att räcka mer än tillräckligt för en smartphone som den avser stå ut i varje aspekt och det kommer att vara stödpunkten i ett modulärt systemtack vare vilken varje (rik) användare kan sy enheten på honom, enligt hans behov.

Om du var intresserad av förbeställ RED Hydrogen Onedu kan göra det från den här sidan.

Relaterade artiklar

Back to top button