Redo att lansera ZenFone 4 i Italien? Här kan du följa livestreamen och boka smartphones

Note: We hope you enjoy reading this article: Redo att lansera ZenFone 4 i Italien? Här kan du följa livestreamen och boka smartphones

ASUS förbereder lanseringen av ZenFone 4 i Italien, med ett event som kommer att hållas i Rom om ett par dagar. Företaget har redan förberett en sida dedikerad till livestreaming av presskonferensen, som kommer att hållas kl 18.30 den 21 september.

Det finns bara ett problem: nedräkningen på sajten slutar kl. 00:30 den 22 september. Helt klart ett förbiseende, som säkert kommer att rättas till inom kort. Lyckligtvis avslöjar knappen “lägg till i kalender” bredvid det exakta datumet.

Ännu mer intressant är vad ASUS skriver nedan: “Boka din # ZenFone4Max eller # ZenFone4SelfiePro från 10 till 20 september 2017: du kommer att vara bland de första att få den, plus en exklusiv gadget till dig som gåva!“Utöver det faktum att du har lite tid att boka en av de två smartphones (skriv bara ditt namn, efternamn och e-postadress på sajten, det är inte en förbeställning), är det konstigt att endast två modeller av de väldigt många ZenFone 4-familjen nämns.

Att bara dessa två kommer till Italien?

Vi vet fortfarande inte, men bara för att sammanfatta rapporterar vi nedan specifikationerna för de två smartphones som ifrågasatts, och vi kommer säkert att hålla dig uppdaterad om ASUS-nyheter för vår marknad.

Relaterade artiklar

Back to top button