Redmi Note 6 Pro: MIUI 12 Global Stable är tillgänglig | Ladda ner

redmi note 6 pro miui 12

Det saknades bara Redmi Note 6 Pro till överklagandet av Notfamiljen för uppgraderingen till MIUI 12 Global Stable. Vi pratar om en atypisk modell, förmodligen bland de minst omtalade de senaste generationerna. Men företaget har fortfarande beslutat att fortsätta sin mjukvaruutveckling, också för att bara två dagar sedan uppdaterades den mer “äldre” Redmi Note 5. På detta sätt är färdplanen till MIUI 12 nästan komplett och bara några få modeller från tidigare år saknas.

Redmi Note 6 Pro får också uppdateringen till MIUI 12 Global Stable

xiaomi redmi note 6 pro recension

Under dessa timmar har den officiella lanseringen av MIUI 12 Global Stable på Redmi Note 6 Pro startat. Den fasta programvaran som släpps är MIUI V12.0.1.0.PEKMIXM, därför alltid baserat på Android 9 Pie. Efter att ha lanserats 2018 med Android 8 Oreo talar Redmi-varumärkets uppdateringspolicy endast om en större uppdatering för mellanklassen, så ingen Android 10. Detsamma gäller även för nya MIUI 12.5, med tanke på att Note 6 Pro inte inte det är en av de kompatibla modellerna.

Innovationerna med den senaste versionen av gränssnittet är många: vi har hanterat dem i detalj i den dedikerade artikeln tillsammans med den officiella färdplanen. Om du vill prova den indiska ROM, lämnar vi dig kvar nedladdningslänk. Installationen görs som alltid via återställning, men gör det på egen risk.


Hur man installerar MIUI 12 Stable

Återställnings-ROM är ZIP-filer som kan vara installeras lokalt eller via modalitet återhämtning (både lager och TWRP).

Lokalt läge

    Överför ZIP-filen till smarttelefonen i mappen “” i huvudminnet, skapa den om den inte finns Gå till “”, klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välj “” (om inte, klicka 10 gånger på MIUI-logotypen på skärmen föregående) Välj ZIP-filen och installera den

Återställningsläge

    Byt namn på den nedladdade filen till “” och flytta den till smarttelefonminnets huvudkatalog Starta om smarttelefonen i återställningsläge genom att hålla ner strömbrytaren och volym upp-knappen samtidigt Bläddra med volymknapparna och välj alternativet “” genom att trycka på strömbrytaren Installera den och välj “” om den inte startar om av sig själv

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button