Redmi Note 5 och Note 5 Pro: MIUI 12-uppdatering stoppade –

Medan ankomsten av MIUI 12 är fantastiska nyheter för Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro-ägare, måste vi vänta ännu längre. På grund av olika misstag, uppdatering från MIUI 12 stoppad för tillfället för båda modellerna. De två terminalerna som kom ut på marknaden för tre år sedan och idag är fortfarande en mycket använd smartphone.

Genom Xiaomis eget officiella forum ändrade företaget manuella nedladdningslänkar för att uppdatera MIUI 12 i Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro-modellen på grund av ett meddelande som informerade oss om att uppdateringen täcks Problem med startslingor … Efter att ha installerat uppdateringen fann vissa användare att deras mobil inte går längre än startskärmen eller förblir mestadels svart, vilket vi också såg nyligen i Mi A3 med uppdateringen till Android 11.

Dessutom varnar tillverkaren oss för att om vi försöker installera ROM med My Flash, om vi hittar den på andra webbportaler, kan vi möta samma problem. Något som vi måste ta hänsyn till, speciellt om vi inte längre har någon garanti på enheten.

Lyckligtvis var det få dödsoffer, eftersom det är väldigt få terminaler i Spanien som tog emot det. Uppdateringen har dock redan skickats till olika serienummer och vi kan fortsätta att ta emot den i flera timmar. Bara genom att gå till Inställningar> Om telefoner och trycka på MIUI kommer vi att kontrollera om en uppdatering väntar på oss med problem, även om vi inte kommer att kunna installera den eftersom den har dragits tillbaka.

Vad ska jag göra om jag får en uppdatering på min mobiltelefon?

I händelse av att vi får ett uppdateringsmeddelande under de närmaste dagarna eller veckorna, eller omvänt, du betygsätter oss genom att manuellt kontrollera det, måste vi ignorera det. Vissa användare har redan visat att de fortsätter att få uppdateringen, men ändå de kan inte installera MIUI 12 på Redmi Note 5 eftersom paketet har återkallats.

Detta orsakar felen vi visar dig, så att du kan försöka igen senare och så vidare. Nu när du känner till problemet bör du inte försöka uppdatera både Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro samtidigt, vi behöver bara vänta på att Xiaomi ska fixa de buggar där han nämnde att det redan fungerar så att MIUI 12 kommer fram till dessa ikoniska modeller på nolltid.

Relaterade artiklar

Back to top button