Redmi Note 10T är officiell med ett mycket välbekant tekniskt blad –

Xiaomi släpper flera modeller varje år, som är identiska i olika regioner, men har olika namn. Dessutom släpper företaget varje år versioner av sina mer avancerade intervallbegränsare under andra halvåret, som vanligtvis betecknas med ett T i slutet av deras namn. Det är fantastiskt vad Xiaomi har lanserat Redman Notes 10T , en mobiltelefon som vi kan tycka är en besvikelse.

Och vi säger detta eftersom, eftersom du ska testa det, ser det ut som att det här är en modell som vi redan känner till och som har kallats så på den nya marknaden. Än så länge är den här modellen inte en utveckling av företagets medelklass, den verkar ganska konservativ, låt oss ta en titt på den.

En mobiltelefon som ingen förväntat sig i nuläget

Ja, vi förväntade oss det, men senare, kanske runt sommaren, och med kraftfullare funktioner än nuvarande Note 10. Men detta är långt ifrån sanningen, Xiaomi lanserade den i Ryssland, där den överraskande kallas Redmi Note 10T

Redmi Note 10T

Och vi säger att det inte finns något längre från sanningen, eftersom dess egenskaper ärvs från Redmi Note 10. 5G. Det här är alltså ingen ny mobiltelefon, det är en telefon som vi redan känner till och som just nu finns till försäljning i Spanien. En rörelse som förvirrar oss eftersom den ger oss känslan av att vi i år äntligen inte kommer att ha Model T på den spanska marknaden, eftersom vi är förvånade över att det kinesiska företaget kommer att släppa denna mobiltelefon med samma namn som i Ryssland . marknadsföra.

Redmi Note 10 5G

Samma egenskaper som vi redan kände till

Denna Redmi Note 10T har några egenskaper som du kommer att vara bekant med eftersom de är ärvda från Note 10 5G. Därför har den en 6,5-tums Full HD+-skärm, samt en perforerad kamera och en uppdateringsfrekvens. 90 Hz … I det här fallet LCD-panelen. Processorn är MediaTek Dimension 700 som ger 5G-anslutning till den här telefonen och åtföljs av 4GB RAM och 128GB internminne.

Redmi Note 10 5G

trippelkammare , med en 48 MP huvudsensor samt 2 MP makro och 2 MP djupsensor. Den främre kameran har en upplösning på 8 megapixlar. Det har 5000mAh batteri som har 18W snabbladdning. En telefon med dubbla band Wi-Fi plus GPS A-GPS, USB Type-C, Bluetooth 5.1 och fingeravtrycksläsare på sidan, inuti strömknappen. Priset som det släpptes ut till försäljning på den ryska marknaden till är 230 euro till växelkursen, vilket är samma pris som det ursprungligen såldes till i Spanien, även om det i det här fallet har dubbelt så mycket intern lagring.

Källa> Xiaomi Ryssland

Relaterade artiklar

Back to top button