Redmi Note 10-specifikationer har läckt hittills –

Den som kallas att bli efterträdare till Redmi Note 9 ger oss mer information om det varje gång. Tack vare läckorna får vi reda på att bakom den döljer sig en av årets mest efterlängtade smartphones, eftersom Xiaomi flera gånger har visat oss att den i mellanprissegmentet inte kommer i skuggan av många. Även om vi fortfarande inte har något presentationsdatum för denna smartphone, certifieringarna Redmi Note 10 och allt vi vet gör att vi förväntar oss det relativt snart.

Den här modellen, som kommer att åtföljas av Redmi Note 10 Pro, verkar inte indikera att det är en annan på listan. Xiaomi själv har redan börjat visa affischer som ökar relevansen, och kallar dem till och med “den andra säsongen av Little King Kong”, vilket påminner oss om pseudonymen “Little King Kong” som Redmi Note 7 redan har fått, en smartphone. att mycket har sålts och fortsätter spela idag.

En ny hjärna för mellanklassen Redmi

Bland de saker vi hittills inte visste om Redmi Note 10 var processorn. Denna viktiga aspekt har lyckats gå obemärkt förbi tills nu, när det tillkännagavs via Xiaomiui-kanalen att den person som ansvarar för att flytta allt skulle vara Qualcomm Snapdragon 678 … Denna nya processor, som nyligen presenterades av Qualcomm, är 11 nanometer stor och även om den inte erbjuder 5G-teknik är den redo att hantera krävande applikationer och till och med spel. Så för nu kommer det att säga adjö till MediaTek-processorerna som vi kunde se i Redmi Note 9.

Tvivelna fortsätter, men nu i sin minneskonfiguration finner vi oss med uttalanden från olika källor som ger alternativ för 6 och 8 GB RAM, samt 64, 128 och till och med 256 GB internminne. Under tiden tvivlar vi på det och väntar på att få reda på mer information om detta avsnitt.

Vad mer vet vi om Redmi Note 10?

En annan viktig aspekt som lösts med hjälp av den senaste filtreringen är relaterad till dess ATV där vi ser att huvudsensorn blir 48 Mpx, tillsammans med en vidvinkel, makrosensor och den sista sensorn för att fånga djup. Alla är utan optisk stabilisator, som kommer att ersättas med en elektronisk stabilisator.

Det kan vi också ha känt till från tidigare läckor Snabbladdningen av denna Redmi Note 10 kommer att vara 22,5W för snabb laddning av ett stort 4 820 mAh batteri. Allt detta skulle kunna sättas ihop till ett mycket attraktivt pris, genom att försöka slå i bordet och kontrollera hela mellanregistret.

Vad sägs om Redmi Note 10 Pro?

Även om de kommer att dela upp flera sektioner kommer Redmi Note 10 Pro att hoppa in i 7-serien med Qualcomm Snapdragon 732G, en konfiguration även utan 5G, men med förbättringar i okända kameror, med ett större batteri för att nå upp till 5 000 mAh och en FHD + skärm med uppdateringshastigheter från 90 till 120 Hz. Vi får vänta med att avslöja resten av funktionerna och, naturligtvis, ta reda på priset på det mest efterlängtade mellanregistret.

Källa> Xiaomiui