Redmi K40 Pro läcker in nya bilder och lyfter fram sin 108MP huvudkamera

För ungefär en månad sedan hade vi visat dig den första riktiga läckta bilden av den förväntade Redmi K40 Pro. Det viktigaste “men” var att vi inte kunde uppskatta dess design för mycket eftersom det täcktes av ett omslag.

För två dagar sedan märkte vi dock att hans “yngre bror”, den förmodade Redmi K40 (till torrhet), gick igenom regleringsorganet TENAA och avslöjade både dess specifikationer och dess utseende. Dess utseende kontrasterar för mycket med den första läckan och det ser mer ut som den nuvarande Mi 11.

Nu förstärker jag särskilt illustrationerna av TENAA, Vi får ett nytt fotografi av Redmi K40 Pro och med detta kan vi anta att det kommer att vara “en kopia” av Mi 11. Vi lämnar dig med bilden nedan:

I den bakre kamerans modul visualiserar vi skrivningen 108MP AI fyrkamera. Detta innebär att bakom skulle det finnas totalt fyra sensorer med den huvudsakliga 108MP. De andra linserna antas vara 13MP ultrabrett, 5MP makro och 2MP djup.. Även om den inte är synlig, skulle fronten innehålla 30MP.

Också, baserat på tidigare rykten, denna terminal Den skulle ha en 6,81-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 3200 x 1440 pixlar, med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och stöd för HDR10 +. Det skulle drivas av processorn Qualcomm Snapdragon 888 tillsammans med 12 GB RAM och 256 GB intern lagring.

Det föreskrivs att batteriet ska nå 5000 mAh. I grund och botten har dess kärnfunktioner redan läckt ut, men Xiaomi släpper den här mobilen och alla detaljer officiellt den 25 februari.

Källa: Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button