Redmi, ett år som aldrig sett tidigare: från K30 till Not 9 5G, alla framgångshemligheter

redmi smartphone 5g försäljning 2020

Under de sista timmarna av året är det dags för teknikvarumärkena att göra en bedömning av vad som under alla tolv månaderna har varit resultatet i försäljningen. Med Xiaomi talet är bredare, eftersom det handlar om att spåra en upprepad och förbättrad framgång jämfört med 2019, men också Redmi har gjort en hel del i alla smartphones prisklasser i 2020, passerar från K30 att avsluta vid Not 9 9G.

Redmi: låg kostnad 5G är nyckeln till framgången för sina smartphones 2020

redmi försäljning 2020

Allt börjar för Redmi just 1 januari 2020, där varumärkespartnern till Xiaomi kastar hans Redmi K30 5G (eller snarare, det börjar med försäljning, som det presenterades de första dagarna i december 2019) och är omedelbart en framgång. Därefter följer i mars 2020 vad som för många var bland de bästa med de bästa specifikationerna: K30 Pro, som i flera månader i Kina var bland de mest köpta (som också hände i väst med POCO F2 Pro, hans tvilling). I väst har de som är det mellanliggande valet av användare mest anlänt redan nu, serien Redmi Note 9.

Företaget av Lu Weibing Han ville sedan skapa en något annorlunda produkt, något exklusivt (i många citat) för Kina, det är Redmi 10X, smartphone mycket nära design till sina bröder Anmärkningar 9, men med chipset dedikerad med MediaTek Dimensity 820, en annan stor överraskning 5G årets. Sedan, på sommaren, för att försegla 10-årsjubileet för det primära varumärket Xiaomi, också Redmi han klädde upp sig och kastade K30 Ultra, förespråkare för MediaTeks framgång tack vare den enorma försäljningen av enheten med Dimensitet 1000+, sedan assisterad under hösten av en annan mycket intressant produkt som K30S, den lyckliga tvillingens tvilling Mi 10T västerlänningar.

Slutligen, för att avsluta året med en blomning, kommer återupplivandet av serien Anmärkningar 9, som ändrar sitt utseende, blir 5G och introducerar därför notserien till den nya nätverksanslutningen: även här har vi en tillkännagivande framgång.

Vad förväntar vi oss av Redmi 2021?

Vad kommer 2021 för ett snabbt växande varumärke tack vare faktorer som låg kostnad 5G smartphone, men också för komponenter som är lämpliga för olika användare och med olika behov, vilket placerar det i nivå med varumärken som syftar till mycket dyrare enheter, kommer vi bara att veta om presentation av nya produkter, t.ex. K40, men vi kommer också att se om de kan replikera försäljningen av ett galet år (i alla avseenden).

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button