Redigera foton i Google Chrome: BÄSTA tillägg –

Och detta är vad vi måste komma ihåg att vi för närvarande har ett brett utbud av möjligheter när det kommer till denna sektor. webbläsare … Den främsta anledningen till detta är att de blir mycket använda program över hela linjen. På grund av dess växande betydelse kräver användarna mer och mer av sina utvecklare, inte bara att vara snabba och effektiva.

Det är värt att notera att dess funktionalitet har utökats avsevärt över tiden. Men alla är inte alltid nöjda med allt vi erbjuds. Detta är vad som påverkar även det mest kända förslaget i allt och används över hela världen i denna sektor, Krom … Därför, trots alla funktioner som dessa program ger oss som standard, tenderar vi också att använda tillägg som gör dem mer användbara. I själva verket kommer vi i samma rader att prata om några av dessa element, som kan vara mer än intressanta.

I synnerhet vill vi prata om några av dessa utvidgning som du kan ställa in ovan Chrome webbläsare och det kommer att hjälpa dig när du redigerar foton. Tänk på att datorn vanligtvis är där vi lagrar alla våra foton och videor.

Chrome-tillägg för enkel fotoredigering

Oavsett om det är bilder tagna med en mobiltelefon eller kamera, de lagras vanligtvis på en PC:s hårddisk i olika mappar. Men med tiden kan det hända att vi vill dela dem med andra eller till exempel samla på våra album. Därför använder program vi kan göra lite redigeringsarbete på dem för att få rätt resultat.

Detta är dock något som vi också kan åstadkomma från webbläsaren vi kommenterar. Detta är vad vi kommer att prata om vidare. Närmare bestämt, eller ska vi visa en serie tillägg för Google chrome det kommer att hjälpa dig med dessa redigeringsuppgifter som vi kommenterar.

PhotoStudio Photo Editor för bilder

Vi kommer att börja med en lösning som vi integrerar i Chrome för att redigera foton och ändra alla bilder vi behöver. Här ska vi hitta många funktioner för fotoredigering , samt ett stort antal effekter och filter. Detta gör att vi kan anpassa bilderna efter vårt tycke eller behov direkt från webbläsaren. Samtidigt kan vi använda anpassade filter för att skapa ljuseffekter bland annat.

Bildredigerare

När vi pratar om fotoredigering talar vi egentligen om en term som syftar på bildmanipulation. Därför, med denna andra Chrome-tillägg, kan vi få mycket bra resultat i detta avseende, och alltid anpassa våra bilder till vad vi behöver.

PaintMagick bildredigerare för foton

Vi kan också använda PaintMagick för att redigera foton med Googles webbläsare. Här hittar vi ett tillägg som fungerar som bildredigerare med avancerade funktioner, samt diverse effekter och filter … Låt oss säga att ett plugin låter dig redigera bilder direkt i webbläsaren förutom att skapa bilder eller klistra in dem från klippbordet. Den stöder stora industriformat som PNG, JPG, BMP, WEBP eller GIF. Samtidigt erbjuder den oss allmänna uppgifter i detta avseende, som att beskära, ändra storlek, rotera, korrigera färg, ljusstyrka och kontrast, etc.

Bildredigerare

Å andra sidan hittar vi detta tillägg för snabb fotoredigering från Chrome. Kompatibel med det mest populära fotot Format som JPG, PNG eller GIF, och låter dig utföra alla typer av redigeringsuppgifter. Dessutom, när vi är klara med att redigera bilderna kan vi visa dem individuellt. Galleri härifrån. Samtidigt kan vi lägga till rundade hörn, ändra ljusstyrkan på bilder, ändra kontrasten eller lägga till filter.

Fotoredigerare

Här hittar vi ytterligare ett kraftfullt tillägg för att redigera alla bilder vi hittar, till exempel när vi tittar Internet … För att göra detta behöver vi bara högerklicka på det för att komma åt detta tillägg från Chrome. Detta gör att vi kan redigera alla bilder direkt från programmets snabbmeny för att komma åt dess många funktioner.

Enkel online bild-/fotoredigerare

Tack vare detta andra tillägg kan vi enkelt redigera foton. Vi har ett kraftfullt verktyg för att redigera bilder eller skapa logotyper i några få steg. Som du kan föreställa dig, för detta behöver vi inte ladda ner programvara. på en PC, eftersom vi gör allt detta inifrån Chrome själv. Vi kan också använda den genom att ange webbadressen till bilden som sådan eller genom att ladda den i ett tillägg. Vi kommer att ha funktioner som beskära, rotera, måla eller En förening , allt från ett enda gränssnitt.

Fotoredigerare i Google Chrome

Som namnet antyder, tack vare detta tillägg, kan vi redigera våra foton och snabbt förbättra dem för att dela eller spara dem. Den innehåller några av de vanligaste funktionerna för allt detta, som att ändra ljusstyrkan på bilder, ändra kontrasten, lägga till filter , Etc.

Polarr fotoredigerare

Tack vare detta andra Chrome-tillägg som vi erbjuder kommer vi att ha möjlighet att redigera alla bilder med bara ett klick. Här pratar vi om tillägget Polarr Photo Editor Chrome för dessa uppgifter, som vi kommer att diskutera. Således, från ikonen som skapats i Chrome-webbläsaren, kan vi direkt använda Polarr Photo Editor online. Dessutom läggs en knapp till i snabbmenyn när vi högerklickar på bilden.

Relaterade artiklar

Back to top button