Reddit R Place 2022: Vad är det, hur spelar man och hur länge kommer det att pågå?

Om du inte vet vad Reddit R Place 2022 är, hur du loggar in och när det slutar, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi kan beskriva Reddit som ett paradis för kvalitetsnyheter, komedi-memes, communitychatt och en mängd andra saker. Reddit sticker ut som platsen att gå till för att lära sig om aktuella händelser och få de senaste nyheterna och förstapersonsperspektiv från olika röster runt om i världen.

redditstartade om r/Place, vilket de inte har gjort sedan 2017. Här är svaret på vad r/Place är och hur man går med.

Vad är Reddit R Place?

r/Place är ett samarbetsprojekt och ett socialt experiment som lanserades på Reddit den 1 april 2017. Tanken är att användare skapar en palett med en palett med 16 färger. din pixel Den är baserad på en onlineduk i underkatalogen r/Place där den kan ändra färg.

Experimentet avslutades efter 72 timmar 2017, med mer än en miljon människor som redigerade duken och placerade totalt cirka 16 miljoner brickor.

Reddit R Place 2022: Vad är det, hur spelar man och hur länge kommer det att pågå?

Hur fungerar Reddit R Place?

År 2022, vid en tidpunkt då Reddit når miljontals användare och har mycket mer avancerade tekniska funktioner, kommer fler att kunna gå med i r/Place.

Som Reddit glatt förklarar i en dikt: ‘Vissa har besökt en duk tidigare. / En plats där mer samhörighet skapas. / Nu är siffrorna mycket högre och tar mer plats / Det är upp till dig att skapa en bättre plats.’

Användare kan nu lägga till vad de vill som memes, foton, ikoner, logotyper istället för att bara ändra färgen på en pixel.

Reddit R Place 2022: Vad är det, hur spelar man och hur länge kommer det att pågå?

Bland bilderna som ingår är AMC-varumärket, en blinkning till hur Redditors samlar sig mot “kortslutande” Wall Streeters 2021, och GameStop-logotypen.

Spela Reddit r Place

Du behöver inte ett konto på Reddit för att se arbetsytan, men du behöver ett för att skapa din egen bricka. För att se vad som har gjorts hittills eller för att lägga upp ditt eget r/Plats Du kan besöka sidan.

När slutar Reddit r/Place?

r/Place kommer att vara i drift i 87 timmar. Den avslutas kl 14:00 måndagen den 4 april.

Relaterade artiklar

Back to top button