Red Magic och ROG Phone har 18 GB RAM: banbrytande eller exklusivt för spel?

smartphone 18 GB RAM

Även på ett mycket avslappnat sätt är det idag nästan omöjligt att hitta smartphones utan ett spel på den. Saken blir mer insisterande om dessa spel är mer krävande, både grafiskt och mekaniskt, och upptar en stor bit RAM-minne. Därför är märken specialiserade på spel smartphones som SOM OSS Och Nubia för deras ROG-telefon 5 Och Red Magic 6 de har sett det lämpligt att bli frisk 18 GB från Bagge, öppna minnesfacket på dessa enheter för nya scenarier.

ROG Phone och Red Magic-spelsmartphones med 18 GB RAM som datorer och kanske mer, kommer de också på “vanliga”?

spel smartphone 18 GB RAM

Diskussionen om detta val är verkligen multifunktionell. Anledningarna till varför 18 GB från Bagge har gått in i en smartphone är många och hänvisar främst till spel. I själva verket, om ROG-telefon 5 Och Red Magic 6 Pro har denna mängd flyktigt minne, det beror på att mobila videospel har blivit tunga att hantera eftersom de är grafiskt mycket definierade, men också att låta terminalen andas med molntjänster som t.ex. Stadia eller Xbox Game Pass.

Det är sant att en anslutning så stabil som möjligt också behövs, men det är uppenbart att det att ha en så viktig minnesbelastning underlättar batteriförbrukningen, speciellt om allt är optimerat av det stora arbetet med Solkärna från Tencent, som satsar stort på dessa plattformar och ger spel mer och mer till en trevägslösning som gnager mer och mer mark till PC Och trösta.

Självklart är det bland annat inte uteslutet att de ovannämnda spelsmartphonesna kommer att anslutas av branschkollegor Black Shark 4 Pro Och Lenovo Legion Phone 2 Pro, redo att komma ikapp med de två första.

Kommer vi i framtiden också att ha 18 GB på ”standard” flaggskepp?

Nu är det uppenbart att frågan som uppstår spontant: men de “normala” smartphonesna, kommer de också att använda denna mängd RAM? Möjligheterna finns där, chipsets som Snapdragon 888 tillåter oss att nå dessa kvantiteter och faktiskt vi på smartphones gillar OPPO Find X2 Pro vi har 12 GB från Bagge och även med S21 Ultra eller Mi 10 Ultra vi har redan 16 GB från Bagge, men de är verkligen de dyraste valen och ofta mindre frekventa av användarna.

Detta beror på att varumärkena gör anspråk på att skapa en åtskillnad med spelanvändaren och framför allt tror de (säkert med anledning) att även om ett toppintervall är klart för tjocka spel förblir målet annorlunda och därför 16 GB de kan redan vara för många. Naturligtvis, låt oss förvänta oss det i framtiden (lite avlägset hoppas vi) också 20 GB från Bagge, men för närvarande, oroa dig inte om din terminal har “bara” 6 eller 8 GB, såvida du inte vill spela.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button