RED Hydrogen One kommer inte förrän sommaren, men det kanske är bra

Note: We hope you enjoy reading this article: RED Hydrogen One kommer inte förrän sommaren, men det kanske är bra

Vi har redan pratat med dig tidigare om Hydrogen One, en exklusiv smartphone med holografisk display tillverkad av RED, den berömda tillverkaren av avancerade videokameror. Nyheten idag är det den kommer inte att lanseras före sommaren – vi pratar om augusti, men med en viss osäkerhetsmarginal.

First rimmar inte alltid på bättre, och förmodligen även i det här fallet finns det inget att klaga på eftersom även om det är sent med hänsyn till planer enheten kommer att förbättras ytterligare. Förseningar är oundvikliga när ett företag försöker producera en ny produkt för första gångenmen Jim Jannard, grundaren av RED, sa att den extra tiden kommer att spenderas väl.

Med andra ord kommer förseningen att tillåta dig lägg till en kamera tillpå detta sätt kommer smartphonen att vara utrustad med två dubbla bakre och främre kameror och kan därför spela in video i 4-visningsläge utanför lådan.

Detta innebär att det inte kommer att vara nödvändigt att köpa en separat modul.

För att vara ärlig erkände Jannard att de inte har någon aning om vad de gör och att när telefonen kommer till allmänheten kommer det förmodligen att bli fortfarande en ofärdig produkt. För detta har han redan lovat att han ska få uppdaterar oftare än någon annan. Och vi vet inte om detta är bra eller dåligt. Hur som helst, för att få reda på mer är det bara att vänta på förhandsvisningen som är planerad till den 19 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button