RED Hydrogen One, foton och specifikationer avslöjade

Om det finns en mobil som har ryktats länge är det den RÖD Hydrogen One.

Vi har redan berättat om honom otaliga gånger. Så många att det till och med verkar som ett löfte så långt bort att det aldrig kommer att gå i uppfyllelse … eller så verkade det.

Tja det visar sig att nu samma telefon har precis fått sin motsvarande FCC-certifiering. När detta händer beror det på att samma enhet snart kommer att presenteras officiellt.

Som vanligtvis händer vid dessa tillfällen, fotografier och några andra av dess tekniska specifikationer läckte ut oundvikligen.

16: 9 skärm och 4510 mAh batteri

Bilderna ovanför dessa rader är de foton som vi nämnde för några ögonblick sedan. När det gäller dess utseende är det mer än vad som har kommenterats ett tag.

Men nu återspeglas en mycket relevant detalj. Vi hänvisar till närvaron av a pluggkontakt på baksidan som gör det möjligt att montera flera olika moduler. Med andra ord, något som liknar det som implementerats av Motorola med sina Moto Mods.

Vad ja, att vara en smartphone tillkännagav att komma så långt i förväg, skulle den här inte lägga till den nuvarande paneltrenden. Nämligen, din skärm har ett bildförhållande på 16: 9.

Också samma sak visa det förväntas vara från 5,7 tum vid QHD-upplösning.

De senaste uppgifterna som registrerades med den här nya läckan har att göra med dess 4510 mAh batteri. Ganska intressant.

Och vad mer skulle den här RED Hydrogen One ge?

Som ett komplement till tidigare rykten skulle RED Hydrogen One komma med en processor Qualcomm Snapdragon 835 (oktakärna vid 2,45 GHz). Därför kommer Adreno 540 GPU nästan säkert att vara din följeslagare.

Vi vet att det kommer att bära 6 GB RAMDet finns dock inga säkerheter för intern lagring.

Din skärm låter dig också spela innehåll i både 2D och 3D och kommer till och med att stödja augmented reality, allt detta kommer att vara möjligt eftersom det är en holografisk, där nyheten i detta team.

På ett kompletterande sätt meddelade RED vid den tidpunkten ett modulsystem för att förbättra bildtagningssystemet och dess stabilitet. Detta motiverar kanske på ett sätt som peg kommenterade tidigare.

Det skulle också ha en kontakt Jack 3,5 mm hörlursuttag och en USB Type-C-kontakt.

Slutligen är något som redan är en officiell data – även om NÄTVERKET själv skulle kunna ändra i framtiden – priserna på detta grej: 1195 USD för aluminiumversionen och 1 595 USD för titanvarianten.

Källor: Phone Arena – Droid Life – FCC

Relaterade artiklar

Back to top button