RED Hydrogen One: den första hands-on bekräftar att vi alla vill ha en, men vi vet inte vad vi ska göra med den (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: RED Hydrogen One: den första hands-on bekräftar att vi alla vill ha en, men vi vet inte vad vi ska göra med den (foto)

De lyckliga kollegorna av Gränsen de kunde lägga vantarna på en första prototypen av Hydrogen One, den första smartphone som produceras av RÖD, som anländer till USA under sommaren. Eftersom detta är en produkt som ännu inte är färdig i mjukvara och hårdvara, kunde de inte prova den så noggrant som de skulle ha velat, men det räckte ändå för att kunna berätta första intrycken på minst en enhet unik.

För dem som aldrig har hört talas om det räcker det att veta att RED är en tillverkare av professionella kameror mycket dyrare än en bruksbil och att den för sin första smartphone inte snålade med ambitionen och lovade en 3D och holografisk displayförutom systemet modul- att utöka sin potential. Och det är just dessa ess i rockärmen som den första praktisk han pausade för att tillfredsställa användarnas stora nyfikenhet.

Vid första anblicken ser Hydrogen One inte ut som andra smartphones på marknaden: stor (mer än en iPhone 8 Plus), tungfrån linjerna ergonomisk och industriellen sann utomjording i en sektor vars diktat går åt väldigt olika håll.

Som vi sa kan displayen återge innehåll som ger en illusion av 3D, på ett sätt mycket mer tillfredsställande än försökt av andra modeller tidigare (som dock går tillbaka till flera år sedan). Men det är skapandet av holografiska bilder som särskilt väcker uppmärksamhet, vilket uppnås med hjälp av en speciellt lager i displayen kapabel att avleda ljusstrålar i många fler riktningar än en traditionell display.

Resultatet – enligt de som har haft möjlighet att prova det – är utan tvekan imponerande, men det är långt ifrån vad vi brukar beundra i Science fiction-film. Jag också’audio kommer att spela en grundläggande roll i Hydrogen One: tack vare stereohögtalare hög kvalitet och sofistikerad algoritmer utvecklat av RED, kommer att syfta till att erbjuda en Dolby Surround-stil surroundljudför nivåer som aldrig nås av någon annan smartphone.

Exklusiviteten hos Hydronge Ones framträdande egenskaper fortsätter med modularitet, vilket skulle kunna göra det möjligt att förvandla den till en bärbar kamera med utbytbara linser på nivån ett spegellöst bra kvalitet.

Vi vet dock väl hur modulariteten inom smartphoneområdet, försökt av Motorola, LG och Essential, aldrig har visat sig vara riktigt framgångsrik. Men exklusiviteten hos Hydrogen One kan vara endubbeleggat vapen för sina ambitioner.

Inte så mycket när det gäller försäljning – RED säljer nischkameror och dess smartphone kommer att bli ännu mer så – utan snarare på förmågan att verkligen hitta sitt eget sättskapa en roll iRÖTT ekosystem. Hydrogen One kommer att vara vettigt om det kan ge ett extra verktyg till fans av det amerikanska varumärket. Om det däremot visar sig vara endast en träna med stil, glömskan väntade honom med armarna isär. När det gäller oss användare mer mänskligatt vi aldrig kommer att äga RÖDA kameror, intrycket är att vi kan fortsätta att beundra det på långt håll, med mycket mindre ånger jämfört med andra tekniska produkter.

Relaterade artiklar

Back to top button