recension, recensioner och pris –

Unik design

Peak Design är ett av de mest respekterade designmärkena. Alla företagets produkter har denna utmärkande egenskap framför direkt konkurrens. Problemet är att en sådan design innebär ett högre produktpris och kanske inte betalar så mycket. Vi går dock bit för bit.

Det första som sticker ut i Zip Casual Ryggsäck det är dess yttre estetik och byggmaterial. Den har en mycket attraktiv, enkel och minimalistisk finish som attraherar det blotta ögat. Det är också en ryggsäck med en viss grad av fasthet som vissa kommer att uppskatta.

Vid närmare granskning stor blixt är ett annat element som väcker uppmärksamhet. Med en 270º täckning ger den både den övre öppningen och snabb åtkomst från sidorna till insidan. Men innan vi pratar om inredningen, här är några mindre och mer intressanta detaljer:

  • Perfekt för att bära föremål som en vattenflaska, termos eller resestativ, två externa fickor kombinerar bildsystemet som kan låsas in när det är tomt. De har även elastiska band så att det du bär i dem är säkrare.
  • Det finns tre handtag, ett på toppen och två på sidorna, för att göra den lätt att hålla och bära när som helst.
  • Det finns ett hål på baksidan för att placera ryggsäcken på vagnen och förhindra att den faller.
  • Huvuddragkedjan har ett säkerhetssystem som, även om det inte är felfritt, hjälper till att undvika snabb öppning, till exempel när du reser med kollektivtrafik.
  • Det finns små spännen i olika delar av ryggsäcken som gör att du kan säkra den med de medföljande remmarna för att transportera andra föremål som cykelhjälm, jacka etc.
  • Remmarna svänger upptill för att öka komforten för remmarna när du lägger ryggsäcken på ryggen.
  • Vattentätt tyg för att förhindra att vatten kommer in i ryggsäcken

Samtidigt visar ryggsäcken utvändigt den utmärkande egenskapen designmässigt, som vi pratade om i början. Så mycket att om du gillar ryggsäckar är de väldigt lätta att känna igen på ett ögonkast. Så nu ska vi prata om dess inre.

Flexfold – nyckeln till din inredning

Medan utsidan av Peak Design Zip Casual Backpack drar uppmärksamhet, drar interiören mer uppmärksamhet. Detta skiljer sig mycket från andra väskor, särskilt de som är designade för att användas som en väska för att bära kameror och videokameror.

Länk till nyckeln finns i Flexfold , en sorts avdelare med origamielement som tillåter olika positioner. Tack vare dem kan du ställa in golv eller nivåer för att separera dina personliga tillhörigheter och göra det lättare att komma åt kameran eller andra enheter som du kan bära med dig dag ut och dag in.

Det finns flera sätt att använda dem, och de återspeglar delvis upplevelsen. … Alternativt, om du vill ta bort dem helt, kan du göra det eftersom de är fixerade med kardborreband. Så du kan använda ryggsäcken för att bära fotoutrustning eller böcker som behövs för träning eller sportkläder. Du bestämmer alltid.

Du hittar ytterligare fickor på sidorna. att han föreslår att förvara småsaker. Två av dem stängs igen med ett system av magneter, och de andra – med en dragkedja. Och redan på toppen finns en ficka med dragkedja för snabbare och enklare åtkomst, perfekt för att förvara din laddare och dess kabel, solglasögon, nycklar och till och med dokumentation som ditt pass när du reser.

Och slutligen, hur kunde det vara annorlunda, ficka för förvaring av laptop eller surfplatta … Denna har en funktion, återigen med ett kardborresystem som kan justera djupet beroende på om du förvarar en enhet med 13 eller 15 tums skärm. På så sätt, när du kommer åt den för att ta bort den, behöver du inte föra in handen helt, den kommer alltid att vara i höjd med dragkedjan.

Mycket funktionell ryggsäck

Fysiskt berömd ryggsäck, låt oss prata om upplevelsen av användning. Detta kan sammanfattas som mycket funktionell ryggsäck … Även om detta kommer att bero på vilka föremål du behöver ta med dig, så att det är mer eller mindre bekvämt. För om du har med dig många små prylar och prylar är det inte så praktiskt om du inte tar till de där små väskorna som Peak Design också har, som tjänar till att förvara och organisera dina småsaker.

Således tjänar han verkligen poäng och tillgång till sitt inre utrymme från vilken sida som helst och i alla situationer är mycket manövrerbar. Flexfolds är också mycket intressanta. Det är sant att du måste lära dig hur du gör detta och experimentera med dina alternativ, men alternativen för inredningsanpassning är brutala.

Det enda problemet är att jämfört med andra ryggsäckar tyckte vi att det inte var så bekvämt när du laddar det till max med hjälp av dess 20-liters kapacitet. Det vi märker mest är hur den fördelar belastningen. Och det är inte så att det är obekvämt, men det finns en liten detalj som kan göra att den inte är så perfekt som du kanske har föreställt dig.

Värde?

Med tanke på allt ovan måste vi svara ja och nej på frågan om den här ryggsäcken är värd det. På grund av kvaliteten på material och design är detta erbjudande praktiskt taget oöverträffat. En av de bästa vi har provat och det finns väldigt genomtänkta detaljer.

Det största problemet är att på grund av den speciella designen kanske den här ryggsäcken inte är idealisk för alla. Dessutom är det en produkt som får mycket uppmärksamhet, och om du vill gå obemärkt förbi är det inte det bästa alternativet heller.

Även om priset utan tvekan väger tyngst. Betalning 200 eller 250 euro, vilket brukar kosta Beroende på om det är en 15 eller 20 liters kapacitet och färgmodell kan en daglig ryggsäck som rymmer din bärbara dator, surfplatta, kamera och andra prylar och personliga tillhörigheter vara överdrivet. Men om du har en god förståelse för vilken typ av produkt det är, om du satsar på det, kommer det med största sannolikhet att övertyga dig.

Relaterade artiklar

Back to top button