Recension av Honor Band 5 (foton och videor)

Honor Band 5 recension

För en vecka sedan meddelade Honor ankomsten av sitt nya smartband till IFA 2019 och från den dagen började vi testa det. Idag är vi redo att berätta vad vi tycker om den här produkten. Om testet var så kort är det av goda skäl: vi hade redan provat den här produkten för ett år sedan. Låt oss prata om Honor Band 4. Efter att ha provat och studerat produkten grundligt kom vi till slutsatsen att Honor Band 5 är ett Honor Band 4 med minimala skillnader.

Det mest uppenbara är programvarutema. Funktionerna är 95% desamma, men programvaran följer i en annan väg, med till och med olika versionsnummer. Grafiken är därför annorlunda, med olika ikoner och ändrade färger, men allt är ordnat på samma sätt i menyerna och det är ingen skillnad i termer av interaktion. I de 5% av skillnaderna hittar vi förekomsten av elliptisk och roddmaskin mellan sport, liksom möjligheten att blockera den aktiva bakgrundsbelysningen i 5 minuter. Ur konstruktionssynpunkt är den enda skillnaden i användningen av den nya Honor-logotypen på remöglan. Och skillnaderna slutar här, eftersom funktionen för beräkning av syresättning av blod berättade för Honor Band 5, vid den här tiden är det inte en nuvarande funktion.

För allt annat hänvisar vi till den mer fullständiga recensionen av Honor Band 4. Så vilken att välja? Sanningen är att Honor Band 4 aldrig officiellt anlände till vår marknad (trots närvaron av italienaren) och Honor Band 5 därför blir det omedelbart det mest rimliga valet. Att ha berövats NFC (värdelöst i vårt land med tanke på kompatibiliteten endast med AliPay) har gjort det möjligt för företaget att marknadsföra det för 29 €, mindre än vad Honor Band 4. kostar nu. Uppmärksamhet endast till de kinesiska varianterna som finns ibland även på Amazon.

Relaterade artiklar

Back to top button