Recensera GoPro Hero 8 Black

Introduktion

När det gäller actionkameror finns det förmodligen inte en så populär som GoPro, som under flera år nu har dominerat denna ganska speciella nisch på kameramarknaden.

Den här gången har vi den senaste modellen av det amerikanska varumärket: Hero 8 Black, som kommer med en mycket kraftfull uppsättning specifikationer, förutom att ha ett integrerat fäste, vilket eliminerar behovet av att skaffa ett externt fodral för att kunna fästa det på de olika tillbehören du har.

Låt oss se hur den här kameran fungerar i denna recension. Låt oss börja:

Specifikationer

Design

Sanningen är att det i denna aspekt finns få nya funktioner jämfört med tidigare modeller. Under ett par år har dessa kameror varit helt nedsänkbara i vatten utan behov av ett skyddshölje för den uppgiften, men något liknande krävdes fortfarande för att kunna montera kameran på något av de tillbehör som är kompatibla med den.

Och det är här en av de viktigaste nyheterna med denna kamera kommer in: den har nu handeldvapen i botten, vilket eliminerar behovet av att köpa ett externt stöd för att kunna montera kameran. Detta gör att kameran, i de vanligaste extremsportanvändningarna, kan vara mindre än tidigare versioner.

Relaterade artiklar

Back to top button