Realme X2 Pro kommer att få en stabil version av Android 11 i mars –

Realme X2 Pro är det bästa följebrevet för Relame när företaget landade i Spanien i slutet av 2019. Men vi står inför en avancerad terminal som fortfarande är färsk i mitten av 2021 och som fortfarande väntar på sin Android 11-ranson Nu kan vi ta reda på det specifika landningsdatumet stabil version av det nya Google-operativsystemet.

Tillverkarens färdplan har utvärderats många gånger om, då det finns många faktorer som bidrar till en stabil release. Det är därför som vissa märken väljer att inte ge specifika detaljer för att inte bryta ett löfte om dessa problem uppstår. Realme rullar ut Android 11 i några av dess mest kraftfulla terminaler som Realme X50 Pro.

Stabil utgåva av Realme UI 2.0 i mars

Hittills går den enda nyheten om Android 11 för Realme 11 tillbaka till slutet av förra året, då terminalen gick in i den så kallade “Early Access” som en testversion för ett fåtal utvalda användare. Realme lämnade dock inte data om den stabila versionen av enheten. Realme UI 2.0 med Android 11 för X2 Pro.

Nu har det varit på Realme-forumen där företagets kundtjänstbekräftelse har lagts ut, där den säkerställer att den öppna betaversionen av Realme UI 2.0 startar senare denna månad. Det var också detaljerat den stabila versionen kommer att dyka upp på denna terminal i slutet av mars , som inte kan annat än behaga sina ägare.

Detta blir din tredje version av Android

Detta kommer att vara den tredje Android-versionen som går igenom Realme X2 Pro. Som en påminnelse kom terminalen in på marknaden 2019 med ett OPPO ColorOS 6.1-lager baserat på Android 9 Pie. Det tog inte lång tid att uppgradera till nästa nivå av Realme UI 10 baserat på Android 1.0. Vi vet inte säkert kommer att vara den sista uppdateringen av operativsystemet. Som en påminnelse är Realme X2 Pro fortfarande mer än cool med sin Snapdragon 855, och att den har alternativ för upp till 12 GB RAM och 256 GB intern lagring.

Realme UI 2.0 kommer att fylla Realme X2 Pro med nyheter. Den estetiska delen är en av de mest uppdaterade sedan Realme UI 2.0. det finns en ny Always On Display med många anpassningsmöjligheter. En ny stil av mörkt läge har också lagts till, som erbjuder 3 lägen: förbättrat, medium och mjukt. Den lägger också till Intelligent Auto Adjust, som automatiskt justerar kontrasten för att passa det omgivande ljuset.

Källa> Piunikaweb