Realme UI introducerar Smooth Scrolling: här är de smartphones som stöds

realme-logotyp

Medan företaget arbetar med version 2.0 av sitt proprietära gränssnitt, den här gången baserat på Android 11, kommer nyheter till ägare av vissa smartphones utrustade med Realme UI: funktionalitet Smidig rullning, som syftar till att erbjuda större flyt vid rullning uppåt eller nedåt. Detta är en särskilt användbar funktion med oändliga sociala applikationer för rullning (Facebook, för att nämna en), där användarupplevelsen förbättras avsevärt.

Realme UI: dessa är smartphones med stöd för Smooth Scrolling

riktiga jag

Den nya funktionaliteten Smidig rullning från Realme UI den finns i, precis under rubriken. När den väl är aktiverad kommer den att börja träda i kraft och förbättra rullningen på sidorna, ibland omöjligt. Som förväntat i början är det nödvändigt att använda appar med oändlig rullning för att märka förbättringen, som i bilden nedan.

riktiga jag

När det gäller de modeller som stöds är funktionen för närvarande endast tillgänglig på ett begränsat antal Realme-smartphones utrustade med UI för det asiatiska varumärket. Den finns också endast på vissa firmwareversioner som anges i listan nedan.

Så, vad tycker du om det här nya Realme-gränssnittet? Har du redan haft möjlighet att prova det? Om så är fallet, låt oss veta i kommentarerna nedan!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till favoriterna.

Relaterade artiklar

Back to top button