Realme UI 2.0 börjar komma till Realme X50 5G –

Gradvis uppdaterar varumärket sina mobiltelefoner till en ny version av sin ungdomliga nivå av personalisering. Vi pratar om Realme UI 2.0 baserat på Android 11, som redan nått flera mobiltelefoner, även om det för tillfället inte är särskilt vanligt på märkets spanska telefoner. Nu Realme X50 5G börjar testa den här versionen.

Den nya versionen av capen, precis som vilken annan tillverkare som helst, kommer gradvis till olika modeller, vanligtvis från flaggskeppen och uppdateras sedan till de mest moderna. Denna Realme X50 5G är en av de som introducerades med Android 10 i juli och var en av de första kandidaterna som fick den.

Första uppdateringarna från Android 11

Det här är en ny uppdatering att få Realme UI 2.0 började nå kinesiska enheter av denna modell, vilket å andra sidan är vanligt när vi pratar om en kinesisk mobiltelefon efter ursprung. Som väntat är detta en sorts betaversion som Realme definierar som en testversion. För att göra detta måste användare komma åt sina telefoninställningar och gå in i avsnittet för programuppdatering. Kinesiska användare kommer sedan att se genom att klicka på nötikonen när alternativet att klicka på testversionen visas.

Efter att ha slutfört dessa steg kommer vi att bli en del av en grupp användare som kommer att testa den nya versionen av Android på dessa telefoner. Den här versionen kommer på mobiltelefoner fram till den 29 januari, och från och med denna kommer den att börja testas med nöjda användare. För inte fler än 200 personer kommer att få prova. Installation kräver minst 60% batteri och 5 GB gratis internt lagringsutrymme … Systemet förväntas kunna nå spanska modeller inom några veckor.

Vad är nytt i Realme UI 2.0

Den här nya versionen av nivån kommer att innehålla många nya funktioner, främst relaterade till införandet av Android 11. I grund och botten kommer vi att ha fler anpassningsalternativ inklusive kompatibilitet med tredjepartsikonpaket. Vi kommer också att ha mycket mer säkerhet, med bättre behörigheter, säkrare surfning och betalningar.

Alltid på kommer att vara Också förbättra , vi kommer att ha flytande fönster för olika videoapplikationer, automatiska undertexter för låtar och videor, bättre prestanda och därmed högre hastighet. Vi kommer också att se Android 11-funktioner som chattbubblor samt nya arbets- och användarprofiler för att bättre organisera varningar och applikationer. Kort sagt, en bra handfull nyheter som inkluderar allt Android 11 plus Realmes egen skörd

Källa> GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button