Realme Smart TV 32 “återkommer i en ny klädsel till ett konkurrenskraftigt pris

I samband med Narzo 30 5G-debut i Indien (finns redan i Italien), l’Asiatiskt företag presenterade också en ny smart-TV. Detta är en alternativ version av Realme Smart TV 32 “, den här gången med en panel ombord Full HD: låt oss ta reda på alla detaljer om specifikationer, pris och release!

Realme Smart TV 32 ″ Full HD-tjänsteman: allt c’är att veta

Design och specifikationer

Realme Smart TV 32

Med en elegant skärm med optimerade kanter bra (och stöd HDR10), den nya inkarnationen av Realme Smart TV från 32 få upplösning i Full HD. Fram till detta ögonblick där’företaget hade bara lanserat en modell i HD tillsammans med 43 ″ FHD-versionen. Under månaderna har utbudet av TV-apparater berikats med 4K-terminaler och en 55 ″ SLED 4K-modell. När det gäller’senaste ankomsten är det återigen en tillgänglig lösning som ger stil och elegans till alla hem (tack vare ett girigt pris).

Realme Smart TV 32

Realme Smart TV 32 ″ Full HD är utrustad med en MediaTek oktakärnig chipset 1 GB RAM, 8 GB lagring, teknik Chroma Boost Bildmotor e Chromecast integrerad. På mjukvarusidan har vi Android TV 9 medan ljuddelen förlitar sig på en 24W fyrhögtalarkonfiguration med Dolby Audio.

Realme Smart TV 32

Bluetooth 5.0, Wi-Fi, olika portar (3 HDMI, 2 USB 2.0, LAN, AV, S / PDIF) och en fjärrkontroll med Google Assistant, Netflix och YouTube kompletterar paketet.

Pris och tillgänglighet

Den nya versionen Full HD från Realme Smart TV 32 “ kommer att finnas tillgänglig på den indiska marknaden från 29 juni till ett introduktionspris på ca. 203 € till växelkursen (17 999 rupier). Det finns för närvarande inga detaljer angående a’möjlig marknadsföring även på våra breddgrader: vi vet att OnePlus har planer för oss, men för tillfället är allt tyst från Realme.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button