Realme: nya smartklockor i sikte, här är de första bilderna

realme klocka

Trots att det är ett mycket ungt varumärke, Riktiga jag det har redan visat sig vara mycket lyhört när det expanderar sitt ekosystem. Lanseringen av Realme Watch representerade tillverkarens inträde i världen av smart klocka. Och några månader efter presentationen är det redan tal om nya modeller för att ytterligare berika förslaget. Tydligen är Realme ganska intresserad av marknaden för bärbara produkter, vilket också marknadsföringen av Realme Band visar.

LÄS OCH:
Realme X7 Pro Ultra kommer att bli flaggskeppet för skivor: Snap 865, 120 Hz och 125W

Realme förbereder sig för att lansera två nya smartwatch-modeller

Bilderna från Realme-smartklockorna som du ser i den här artikeln har extrapolerats från CNIPA-certifieringar inträffade under de senaste dagarna. Den första modellen liknar den tidigare nämnda klockan, om än med några små skillnader, som i fallet med fyrkantig rygg istället för rund. Remmen ändras också, med en klämmekanism istället för den traditionella med ett spänne. Kroppen adopterad är väldigt färgstark, synlig här i en trippel gul, orange och röd färg med en sidoknapp som utmärks av sidoknappen.

realme klocka

Den andra smartwatchen har ett runt bakomslag som Realme Watch, men har en plattare sidoram. Typ av rem ändras dock inte med samma spänne som företagets första modell.

realme klocka

Det har redan förekommit rykten om dessa nya Realme-smartklockor, med en lansering under augusti månad som ännu inte har ägt rum. Dessutom lämnades dessa patent in 2019 (men godkändes bara nu), så det kan inte uteslutas att vissa ändringar kan ha ändrats.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button