Realme mobilverktyg för att skapa unika bakgrundsbilder –

Bakgrundsbilder är en av de viktigaste delarna av innehållet i vår telefon, faktiskt, med deras hjälp har vi möjlighet att ge vår terminal unikhet. Och om du har Realme-mobil finns det ett mycket intressant sätt att skapa bakgrundsbilder i ett visst färgschema efter din smak.

Det finns många applikationer som låter oss lägga till bakgrundsbilder till vår telefon, den överlägset mest talrika av alla appbutiker, och naturligtvis har vi otaliga sätt att lägga till dessa verktyg till vårt förfogande.

Hur skiljer sig denna metod från din Realme?

Att lägga till tapeter är en vanlig sak, och vi kan säga att det inte finns några hemligheter för det. Vem som helst kan ta ett foto från vilken webbsida som helst, från en tapetapp, eller ta ett foto med sin kamera och lägga till det som bakgrund och även på låsskärmen. Än så länge känner vi alla till detaljerna om hur medel fylls på. Men, som vanligt, skapar tillverkare gradvis sina egna metoder för att lägga till dem, och särskilt för att anpassa dem efter deras smak. De försöker alltid överraska oss och letar efter ett sätt som vi kan lägga till mer än bara anläggningar som vi hittar på olika webbplatser eller i olika applikationer, men vi kan också skapa egna verktyg på rekordtid.

fondos pantalla realme

För detta, Riktiga jag introducerade en intressant funktion i sin galleriapp i Realme UI 2.0, som i sin tur också låter oss välja bakgrunden till vår telefon. Även om vi enkelt kan lägga till bakgrundsbilder från hemskärmen på vår mobiltelefon, händer något ganska konstigt i Realme. Och faktum är att med det förinställda Realme-bakgrundsverktyget kan vi bara lägga till statiska bakgrunder från tapetgalleriet som vår Realme-mobiltelefon tar med från fabriken, det finns inget sätt att lägga till nya bakgrunder från det här verktyget, bara de som kommer som standard . Men å andra sidan finns det en systemapplikation som låter oss göra detta enkelt, och det här är ett kinesiskt företags galleri, som på spanska för mobiltelefoner kallas ” Foton “.

fondos pantalla realme

Den här appen är i grunden ett galleri där vi kan komma åt alla foton som är lagrade på vår Realme-mobilenhet. Med den kan vi navigera genom alla dessa sparade bilder och välja vad vi ska göra med dem, från att skicka dem till andra människor från vilken app som helst i även förvandla dem till tapeter … Och det är här det blir intressant att lägga till dessa bakgrunder för att anpassa dem. För även om vi kan välja vilken som helst av bilderna och göra om den till standardbakgrunden, har vi samtidigt tillgång till ett intressant verktyg som kommer att göra vår tapet unik och därigenom göra upplevelsen mer personlig än den borde ha varit. alltid personligt. Och det är precis vad det här verktyget erbjuder oss, att ändra bakgrunden och skapa den med en unik färgpalett.

Realme ui 2.0 funktioner

Detta verktyg låter oss skapa bakgrundsbilder baserat på fördefinierade mönster från färgpaletten för en specifik bild. Det finns totalt sex olika tapeter att välja mellan, men vi har möjligheten att skapa oändliga variationer. Och det är för att dessa variationer kan baseras på nästan oändliga färgalternativ … Dessa färgalternativ väljs från en färgpalett som skapats för en specifik bild och lagras i vår telefon. Till exempel, om vi väljer en bild där röda tomater visas, som upptar nästan allt, kommer den här redigeraren att skanna färgpaletten för denna bild och överföra den till dessa sju fördefinierade bakgrunder, vilket skapar nya med samma texturer. och ritningar, men med en färgpalett baserad på den tomatbild vi har valt.

rike 8

Således har vi framför oss ett sätt att komma åt de funktioner som tillåter oss justera färgtonen standard bakgrundsbild. Det som är intressant är att dessa standardbakgrunder erbjuder oss en övergripande design som kan passa olika användares smaker mycket väl. Denna process kan göras genom att välja en bild som telefonbakgrund.

Hur skapas dessa bilder?

Tja, detta är väldigt enkelt, eftersom processen från ” Foto »Identisk med att skapa en ny tapet, med skillnaden att vi i det här fallet måste vara uppmärksamma på ett alternativ som få av oss lade märke till när vi lade till tapeter. Vi måste göra följande:

  • Öppna appen Foton.
  • Välj en bild
  • Klicka på de tre prickarna i det nedre högra hörnet av skärmen.
  • Välj Ange som bakgrund.

Nu hittar vi en vanlig skärm som väljer bildens position på skrivbordet, om vi centrerar den mer eller inte, och där vi även kan välja om bilden ska rullas tillsammans med hemskärmen när vi sveper över den. flytta. Men det är bricka det var detta som fångade vår uppmärksamhet, och detta i sin tur tillåter oss skapa denna originaltapet

fondos pantalla realme

När vi klickar på den sfäriska ikonen kommer vi att se hur bakgrundsbilden blir pixlad medan paljetter visas i bilden. Detta betyder i huvudsak att Realme-fotoappen analyserar färgpaletten för den bilden. Efter att den har tagits kommer vi att se dessa sju standardbakgrunder skapade från färgpaletten som fångats av applikationen, så vi kommer att se dem med en annan färgton baserat på de dominerande färgerna i bilden vi har valt. som grund.

På så sätt kan vi skapa oändliga bakgrunder baserade på färgpaletter som aldrig är desamma för de bilder vi kan lägga till. Utan tvekan är detta en ganska originell funktion som låter dig skapa originalbakgrunder inte i motiv eller texturer, utan i den valda färgpaletten. Ett alternativ som, precis som vårt, är mycket troligt att du har gått igenom och du inte förväntar dig att hitta Riktiga jag på din mobiltelefon.

Relaterade artiklar

Back to top button