Realme MagDart-laddaren: här är en förhandstitt på den nya trådlösa laddningen (video)

Realme efter att ha fötts från ett OPPO-revben har rikligt visat att det vill sikta på västerländska marknader med sina smartphones och mer, inklusive den italienska.

De senaste timmarna har viktiga detaljer läckt ut på nätet om vad som kommer ut på marknaden som MagDart. Låt oss prata om a trådlös laddare utvecklat i egen regi av Realme, vilket tydligt visar flera punkter gemensamma med Apples MagSafe. Videon vi ser längst ner i den här artikeln visar laddningshastigheten, vilket borde garantera en full laddad för ett batteri med medelkapacitet för nuvarande smartphones på ca 1 timme.

Utöver videon har vi också möjlighet att läsa det påstådda Tekniska parametrar laddning: gör några beräkningar från specifikationer visas ser vi att Realmes MagDart bör erbjuda en uteffekt på ca 40W.

Just nu det är inte känt när det kommer Realmes nya tillbehör för laddning, och framför allt vet vi inte utifrån vilka kriterier de kommer att returneras kompatibel enheter med den nya laddningsstandarden.

Troligtvis kommer dess debut att äga rum med Realme Flash, en av de nästa smartphones som bör presenteras av det kinesiska huset.

Relaterade artiklar

Back to top button