Realme introducerade GT Master Exploration Edition-smarttelefonen med en avancerad kamera och Snapdragon 870

Realme GT Master Exploration Edition

Realme har presenterat sin nya smartphone i Kina idag. Detta är en modell som heter Realme GT Master Exploration Edition. Nyheten har högkvalitativa Sony-bildsensorer och ett optiskt stabiliseringssystem.

Realme GT Master Exploration Edition

Realme GT Master Exploration Edition har en 6,55-tums böjd AMOLED-skärm med Full HD + -upplösning och 120Hz bildfrekvens. Skärmen är skyddad av ett härdat Gorilla Glass 5. Fingeravtrycksläsaren finns här på skärmen.

Realme GT Master Exploration Edition

Enheten baseras på en Snapdragon 870-plattform med ett chip. RAM-minnet är 8 eller 12 GB, kapaciteten på den inbyggda flash-enheten är 128/256 GB. Operativsystemet är Android 11 med Realme UI 2.0.

Enheten är utrustad med en trippel bakre kamera med den huvudsakliga Sony IMX766-sensorn med en upplösning på 50 MP. Dessutom är en 16-megapixelsensor med en ultravidvinkellins och en 2-megapixels makromodul installerad.

Realme GT Master Exploration Edition

Ett 4500 mAh-batteri med stöd för 65 W höghastighetsladdning ansvarar för den autonoma driften av smarttelefonen.

Övrig utrustning i Realme GT Master Exploration Edition inkluderar ett kylsystem med en ångkammare, ett chip för NFC-kontaktlösa betalningar och stereohögtalare. Enheten, tillverkad i ett 8 mm fodral, väger 185 gram.

Realme GT Master Exploration Edition

Denna modell stöder tekniken för att utöka RAM genom att skapa en virtuell partition i flashminne med en kapacitet på 5 eller 7 GB. Således kan du få 19 GB RAM-minne.

Realme GT Master Exploration Edition finns i två versioner: 8/128 GB för $ 448 och 12/256 GB för $ 494.

Källa: mydrivers.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button