Realme introducerade ett smart armband Realme Band

Förutom två nya smartphones har Realme tillkännagett sitt första smarta armband, Realme Band.

Realme Band

Egenskaper

Realme Band är utrustat med en 0,96-tums färgskärm med en upplösning på 80 × 160 pixlar. Displayen har en tryckknapp för att bläddra igenom menyn. Den stöder också fem nivåer av ljusstyrka, som kan justeras med Realme Link-appen. Med den här appen kan du installera en av 5 urtavlor (mer kommer att läggas till med framtida programuppdateringar).

Armbandsskärmen fungerar inte hela tiden utan aktiveras automatiskt när du lyfter handen. Till skillnad från Xiaomi-armbandet kan inte det nya Realme-bandet byta band, eftersom USB-kontakten är dold i ena halvan, som används för laddning.

Realme Band

Realme Band levereras med PPG optisk pulssensor med hög precision som mäter användarens hjärtfrekvens i realtid var femte minut.

Det stöder också övervakning av sömnkvalitet och inspelning av resultat från nio sportlägen, inklusive promenader, löpning, cykling, yoga och mer. Ett av de speciella lägena för Realme Band är cricket-läget som är speciellt utformat för Indien.

Det är också värt att notera skyddet mot vatten enligt IP68-standarden. Batterikapaciteten är 90 mAh. Den påstådda batteritiden är 6-9 dagar. En full laddning tar 1 timme och 47 minuter.

Försäljningsstartdatum, färger, pris

Realme-bandet finns tillgängligt från och med idag på webbplatsen Realme.com. Nyheten finns i tre färger: svart, grön och gul. Kostnaden för enheten är 1499 rupier ($ 20).

Relaterade artiklar

Back to top button