Realme GT-jämförelse med andra högpresterande konkurrenter –

Fast det var länge sedan Realme gt finns redan bland oss ​​och det finns avancerade telefoner framför den med imponerande funktioner att konkurrera med. Men, som redan har visats på Realme X2 Pro när de landar i Spanien och Europa, rynkar företaget inte på näsan inför svåra utmaningar, utan gör snarare tvärtom, så för att veta vilken nivå det är, går vi. jämföra med de bästa.

De andra modellerna, kallade flaggskeppen Samsung, Xiaomi eller Apple, som presenterades i år och som möter huvudrivalerna Realme GT, har också mycket att erbjuda, men för att skingra tvivel om vilken som är bättre, kommer vi att jämföra dessa Samsung Galaxy S21, Xiaomi I am 11 och iPhone 12 med denna smartphone som har mycket att erbjuda.

Hastighet från början till slut

Alla användare vill att deras mobiltelefon ska vara väldigt snabb och för detta måste flera faktorer beaktas, men framför allt skärmen och chippet som ger liv åt smarttelefonen. Det är därför vi tittar på skärmen på dessa avancerade smartphones, där Realme GT möter motståndare med en 6,43-tums Amoled-skärm. har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en samplingsfrekvens på 360 Hz. Detta kommer att tillåta oss att praktiskt taget “flyga” med vår mobiltelefon, spela spel, surfa på sidor och i allmänhet allt som vi använder med den.

Dess motståndare har inget att göra med sådana fördelar, eftersom Apples panel såklart ligger långt efter och erbjuder ingen uppdateringsfrekvens som gör att vi kan öka hastigheten, och dess panel reduceras till 6,1 tum, förutom toppmärket. Samsung, med en lite mer konkurrenskraftig panel, har minskat sina dimensioner till 6,2 tum, och även om den maximala uppdateringsfrekvensen är densamma, har den inte samma provkapacitet. Xiaomi, å sin sida, är den enda som vid det här laget kan ta en titt ansikte mot ansikte på Realme GT med liknande specifikationer, men till ett mycket högre pris.

När vi tittar på dess processorer har Realme-smarttelefonen bästa processorn hittills till Snapdragon 888, som har lagt till den maximala tekniken i sitt minne som LPDDR5 RAM och internminne som UFS 3.1 kommer att få datorn att “flyga”. terminal jämfört med andra chips av sina konkurrenter som Exynos 2100 eller A14 Bionic, som har som sin enda konkurrent Xiaomi Mi 11 med samma chip, även om, som vi kommer att se i slutet, dess pris kan säga oss mycket.

Skillnader i kameror

När det gäller kameror, finner vi att vi har telefoner med de bästa kamerorna på marknaden, ett ögonblick där konkurrensen blir hårdare och att uppnå fantastiska kameraresultat är viktigt utöver den kvantitet eller data vi kan få. Artificiell intelligens, som tillämpas av vart och ett av märkena, spelar en viktig roll här, och upptäcker att realme GT går samman för att dra nytta av dess 64 Mpx huvudlins, som är signerad Sony med en f / 1,8 bländare och erbjuder utmärkta resultat i alla situationer. Objektivet, som ser på 12 Mpx från Samsung och Apple, förbättrar dem märkbart och ser bara en direkt konkurrent med 108 Mpx Mi 11.

Realme GT Tumbado

För att fortsätta med kamerornas mångsidighet har alla dessa modeller en bred betraktningsvinkel, vilket möjliggör imponerande foton, utrymmen och fängslande videor under evenemanget sist, mot andra flaggskepp Den gör detta med en 8MP-sensor, som inte borde lämna oss. Deras siffror lurar, men i det här fallet erbjuder Samsung, Apple och Xiaomi en högre detaljnivå. Det tredje objektivet, som fungerar som ett makroobjektiv, förändras inte för mycket i någon av modellerna det är sammansatt av, och erbjuder att fånga de finaste detaljerna vid den exakta tidpunkten vi behöver använda den.

Framtill har selfiekameran på alla avancerade vi stöter på tillräckligt med lagringskapacitet för att hålla våra selfies utsökta dag och natt, samt upplösning när du ringer videosamtal. Retuscheringen av varumärken spelar en viktig roll här, och realme GT med sina 16 megapixlar överraskar. När det gäller detaljer gör Xiaomi med 20 Mpx eller Samsung med 10 Mpx samma sak, medan Apple med 12 Mpx inte ligger långt efter.

Realme GT har batteri och snabbladdning

En annan punkt som tillverkaren kan visa kistan är batteriet, för som vi har sett i andra fall är dess laddningshastighet inte vilken typ som helst, i så fall sveper verkligen bort Samsung, Xiaomi eller Apple utan några problem. 65W-effekten med den medföljande Realme GT-laddaren gör att en mobiltelefon kan laddas helt på cirka 30 minuter, vilket gör att vi kan fortsätta våra långa dagar och tidigare än konkurrenternas 20, 25 eller 55W. inte ett ansikte.

realme gt batteri hag snabbt

Batterikapaciteten är också viktig, vilket är anledningen till att realme GT har en kapacitet på 4 500 mAh, som bara konkurrerar med Mi 11 med dess ytterligare funktioner på bara 100 mAh. Samsung har bara 4 000 mAh, medan iPhone 12 har 2815 mAh, vilket inte gör underverk oavsett hur optimerat systemet är.

Slutsatser: vilket flaggskepp ska jag köpa?

Nu när vi har täckt alla nyckelpunkter när vi ska köpa vår nya mobiltelefon behöver vi ta ett beslut, men innan dess är det viktigt att veta vad deras priser är. Överraskningen kommer när vi vet att realme GT är den billigaste av dem alla, med en stor skillnad, som i vissa fall överstiger skillnaden på 400 €, eftersom vi kan få realme GT från 449 € eller förbrukning för 399 € under den 21 juni och 22:a. sedan Realme-webbplatsen.

Men det finns andra skäl än priserna rekommenderar att köpa Realme GT det finns många av dem, och de visade sig vara en riktig mördare av flaggskepp, mot vilka varken märkena Samsung, Xiaomi eller Apple överglänser honom. Många ville att jag verkligen skulle överraska mig själv med ett högkvalitativt sortiment, och vi tror att de har mer än lyckats.

Relaterade artiklar

Back to top button