Realme C20-tjänsteman: en ny billig enhet med 5000 mAh batteri

realme c20

Realme har varit ganska aktivt på marknaden nyligen, eftersom det för några dagar sedan lanserade nya Realme 7i, a batteritelefon vilket lovar utmärkt prestanda. Utöver detta förväntas andra nyheter på kort sikt, inte bara i medelhögt lågt intervall. Under tiden fortsätter dock varumärket att arbeta på andra enheter i detta sortiment, t.ex. Realme C20 som nyligen har lanserats officiellt på marknaden.

Realme C20 officiell: här är allt du behöver veta om specifikationer och pris

Design och specifikationer

realme c20

Realme C20 har äntligen presenterats officiellt på marknaden, för nu bara i Vietnam. Det är faktiskt en lågkostnadsmodell som väsentligen är utformad för länder av denna typ, där rikedom är något som väldigt få har. På estetisk nivå finner vi därför inget så spännande, som visar en klassisk fyrkantig fotomodul på baksidan och en främre del som kännetecknas av en skärm med ett droppskår. Den senare enheten är förresten en IPS LCD från 6,5 ″ med upplösning HD + (1600 x 720 pixlar). Inuti hacket ligger dock en kamera från 5MP, rätt så enkelt.

LÄS OCH:
Nej, Realme presenterade inte ett VR-headset utan … en gul katt!

På baksidan hittar vi, som nämnts, ett fotografiskt fack inneslutet i en fyrkantig modul, som innehåller en enda huvudsensor från 8MPliksom en enda LED-blixt. Under ordet “Realme” längst ner noterar vi också systemhögtalaren. Slutligen, när det gäller anslutning, har vi en mikrofon, den ljuduttag 3,5 mm och entrén microUSB.

En MediaTek SoC finns under kroppen Helio G35, därför en CPU med en ganska begränsad effekt som dock bör köra den här enheten ganska bra. Det finns ingen brist på Android 10, 2 GB RAM-minne Och 32 GB internminne, utbyggbar via microSD. Batteriet är från 5.000 mAh.

realme c20

Pris och tillgänglighet

Med blå och svarta färger, Realme C20 gör sin debut i Asien till ett pris runt 90 €. Vi tror inte att den här produkten också når den internationella arenan, men det sista ordet sägs aldrig.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button