Realme 8 Pro och 7 5G med rabatt på Amazon och därefter: Realme Days kommer!

realme dagar

Efter debuten av de nya 8-seriens modeller (här hittar du alla detaljer) stannar det asiatiska företaget inte och meddelar Realme dagar, en period med begränsade erbjudanden som ser sina smartphones som huvudpersoner, inklusive den nya Realme 8 Prooch AIoT-tillbehör, som smartklockor och headset.

Realme Days: alla erbjudanden på smartphones och tillbehör för april månad

Fram till 26 april är det möjligt att köpa versionen från 6/128 GB från Realme 8 Pro till 259 € upp Amazon (uppenbarligen med Prime Shipping). Kampanjen är giltig för alla tre tillgängliga färger för mellanklassen. Dessutom fortsätter erbjudandena för Realme Days med modellen Realme 7 5G (varumärkets första budgettelefon med 5G-anslutning i Italien), rabatterat på Amazon a 219 € i Baltic Blue-färgen.

realme dagar

Läs mer om modellen 7 5G, här hittar du den fullständiga granskningen av mellanklassen tillägnad den nya anslutningsstandarden. För dem som föredrar nykomlingen 8 Pro, även i det här fallet för att upptäcka alla hemligheter vi lämnar dig med vår recension, medan nedan hittar du länkarna att köpa på Amazon för båda enheterna.

Förutom Amazon fortsätter erbjudandena också på officiell butik av Realme (du hittar den här). Andra smartphones i 7-serien rabatteras på webbplatsen: till och med den 30 april Realme 7 Pro – från 8/128 GB – finns att spara 40 € (därför 279,9 €). Dessutom, genom att köpa en av smarttelefonerna i marknadsföring på varumärkets webbplats, kommer det att vara möjligt att lägga till hörlurar i kundvagnen Knoppar Q för endast 4,99 €. Avslutningsvis vill vi påpeka att bland huvudpersonerna i Realme dagar det finns inte bara smartphones utan även IoT-tillbehör, inklusive ljudprodukter som hörlurar Buds Air Pro Och Buds Air Neo, tillsammans med bärbara Kolla på Och Titta på S.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel 4K ZLL SG906 Max drone flyger för mindre än € 200 som erbjuds från Europa Nästa artikelMIUI 12 Global Beta: Xiaomis applikationer startas om

Relaterade artiklar

Back to top button