Realme 8 5G: Bästa stötsäkra fodral –

Att köpa en ny mobiltelefon är en fantastisk investering, och en av de absolut viktigaste investeringarna vi gör under hela året. Och naturligtvis måste varje bra investering skyddas som sådan för att förlänga den så länge som möjligt och göra den lönsam. Detta är fallet med en mobiltelefon som Realme 8 5G som vi måste skydda med dessa överdrag.

Att välja ett bra fodral till vår telefon beror på många saker och många viktiga faktorer spelar in när det kommer till att välja rätt fodral till vår mobiltelefon, vilket vi ska försöka förtydliga i följande rader.

Hur väljer man ett bra skydd?

Som vi säger, det finns många faktorer som spelar in för att köpa ett bra fodral. Och i det här fallet vill vi anpassa det här urvalet på en specifik telefon som Realme 8 5G. Vi står inför en mobiltelefon med en mycket attraktiv design, så utan tvekan borde ett fodral som kan fortsätta visa det samtidigt som det skyddar terminalen vara perfekt. Det finns många typer av överdrag som vi har till vårt förfogande, och vi måste välja dem utifrån två aspekter: deras format och det material som de är gjorda av.

Realme 8 5G

Å ena sidan, när vi pratar om format menar vi hur vi använder dem och vad deras huvudsakliga syfte är att skydda telefonen. Eftersom det finns många sätt att skydda den med dessa format:

  • Hållbara överdrag
  • Silikonhylsor
  • Bokformade pärmar
  • Omslag med “exklusiv” finish

Det mest extrema sättet är med varaktig Kåpan, som har en stor mängd absorberande material, har designats speciellt för att tåla de svåraste stötarna. Silikonfodralet är mer mångsidigt och lätt, det anpassar sig perfekt till vår telefons design. v bokformat, locket är 360-gradersskyddat eftersom skärmen också stängs. De med plånbok och korthållare har samma fördelar som de med en bok, men de tillåter oss också att bära dokument. Å andra sidan har vi även omslag som vi kallar exklusiv efterbehandling som ger vår telefon ett mer genomtänkt och attraktivt utseende. Det här är fodral som efterliknar utseendet på exklusiva material som kolfiber eller läder.

Realme 8 5g Mano

Hållbara överdrag

Det här är de mest pålitliga fallen vi kan sätta på vår Realme 8 5G. Vissa beläggningar som har designats för att tåla fall från betydande höjder, som t.ex skydda terminalen helt … Vi pratar om överdrag som är täckta med absorberande material runt omkretsen, med särskild tonvikt på deras hörn, och som även ibland erbjuder ytterligare funktioner för att göra dem mer bekväma att bära i våra fordon på ett sätt som gör dem lätta att bära. placera dem i instrumentbrädan på våra bilar.

Slitstarkt kolfiberhölje.

Den mest intressanta aspekten av detta fodral är inte att det ger oss bättre skydd än andra, utan att det också har några mycket användbara element för att bära en mobiltelefon i bilen. Å ena sidan är det absorberande materialet på telefonens hela yta, så om den tappas från vilken position som helst, blir skadorna minimala eftersom den är skyddad från alla ändar. Men det mest intressanta är ringen den har, som i sin tur fungerar som Använder en krökt bastempera

Fundas Realme 8 5G

Slitstarkt magnetiskt silikonfodral

Även om vi kommer att se ett dedikerat avsnitt om silikonfodral senare, finns det också pålitliga fodral tillverkade av detta material. Detta är fallet som vi ser nu, och det är väldigt likt det föregående, även om materialet är annorlunda. Vi ser också ring för användning som bas samt en magnetplatta för bekväm placering av locket på den magnetiska bilhållaren. Den är mycket stöttålig och skyddar din telefon runt om.

Fundas Realme 8 5G

Glaserad

Detta omslag erbjuder oss utan tvekan en mycket intressant kombination av material. Fastän silikonkanter, baksida i härdat glas … Detta tillåter två saker: att fortsätta visa designen på vår telefon samtidigt som du skyddar baksidan från repor när den placeras på vilken yta som helst. Det här är ett bra skydd eftersom den här uppsättningen av material dessutom gör den till en av de mest eleganta.

Fundas Realme 8 5G

Silikonhylsor

De erbjuder oss oftast mer varierande design, och framför allt, de anpassar sig mycket bättre till design telefon. De låter dig bära telefonen mest bekvämt, eftersom den inte kommer att störa mer än nödvändigt i din hand, och i princip anpassar fodralet sig till telefonen, och inte vice versa. De är också lättare och låter dig därför mer bekvämt bära din telefon från en plats till en annan.

Förstärkta hörn

Detta är en av de mest populära typerna av fodral när vi pratar om silikon eftersom de, till skillnad från de flesta fodral av denna typ, erbjuder oss extra skydd i vissa aspekter, som när hantera oavsiktliga fall … Speciellt när telefonen ramlar av i hörnen, eftersom om det är mer silikon i dem så klarar telefonen de mer frekventa stötarna som tenderar att buckla i hörnen lättare.

Fundas Realme 8 5G

Paket med olika omslag

I det här fallet har vi möjlighet att stiga till sex silikonfodral i olika färger till priset av ett … I det här fallet är det enkla fodral, men de skyddar till exempel telefonens kameramodul, hela dess yta. Omslagsfärgerna vi kommer att ha är svart, marinblått, rött, turkos, rosa och vitt. Således kommer vi nästan varje dag i veckan att kunna komplettera telefonen med tillbehör för kläder.

Fundas Realme 8 5G

Kolfiber trim.

Som vi såg tidigare med hållbara lock, i det här fallet kan vi också njuta av locket som erbjuder oss sluta med denna sportiga look som kolfiber. I det här fallet ser konstruktionen solid ut men fortfarande gjord av traditionell TPU-silikon. Utan tvekan är detta en beläggning som ger telefonen ett mycket attraktivt utseende och en dyrare kropp.

Fundas Realme 8 5G

Färdigt läderimitation

Det finns även silikonfodral som ser ut som hud som är fallet med den här som vi ser nu. Dess kanter är gjorda av silikon, precis som kroppen, bara på baksidan efterliknar materialet som används för att skydda telefonen utseendet av brunt läder eller läder. Även med samma läderimitation har vi den i olika färger som svart, grönt, blått och rött.

Fundas Realme 8 5G

Bokomslag

Dessa fodral erbjuder oss både skydd och en viss elegans. De är också några av de mest mångsidiga och praktiska fallen på en daglig basis, eftersom de i de flesta eller nästan alla fall tillåter oss att lagra dokument och bankkort, även sedlar. På sätt och vis fungerar de som en plånbok.

Läderkant

Detta ger oss den traditionella aspekten av denna typ av fodral, eftersom den efterliknar en läderfinish ger denna jämförelse en känsla av äkta läder. Men bäst av allt, när vi öppnar den så att på vänster sida av fallet hittar vi kortägare , där vi kan bära flera bankkort. Dessutom har baksidan av korthållaren en även plånbok där vi bekvämt kan ta med oss ​​fakturor eller andra dokument. Till höger har vi ett telefonfodral i silikon. Den har även en magnetisk stängning.

Fundas Realme 8 5G

Spegelbeläggning

Detta omslag ger samma fördelar som andra bokomslag, som ett allroundskydd, men med mycket mer elegant och attraktiv finish … Eftersom detta material, som imiterar spegelglas, till och med låter dig se tiden och alltid på skärmen genom det, vilket skapar en mycket attraktiv effekt. Den finns i en mängd olika färger som blå, lila, svart, guld, rosa och silver.

Fundas Realme 8 5G

Relaterade artiklar

Back to top button