Realme 7 Pro: Skydda dessa fodral –

Det är utan tvekan en av de mest populära mellanklassmobilerna och är för närvarande en av de mest populära modellerna på marknaden. Detta Realme 7 Pro och om du funderar på att skaffa den, är det mest logiska att du bestämmer dig för att skydda den med ett av dessa fodral.

Så vi kommer att granska fodralen för Realme 7 Pro som kan tjäna dig bättre så att telefonen förblir som den första dagen. Vi tittar på de mest typiska fodral som bäst representerar de olika typerna av dessa fodral som vi kan köpa till vår telefon, som vi precis har släppt eller som vi kommer att göra inom en snar framtid.

Hållbar och magnetisk

Detta fodral ger oss ett allroundskydd eftersom det har tjocka kanter och bra stötdämpande material. Men detta är inte det enda intressanta, eftersom det gör att vi inte kan oroa oss alls för vad som kan hända med henne, och det låter oss också visa telefondesign eftersom det är transparent. Det gör det också lättare att placera den i bilen, eftersom den har en magnetisk ring för denna typ av stöd. Slutligen kan ringen fungera som en praktisk bas.

Nio fodral till priset av ett

Detta är ett klassiskt set för många enheter. Och han erbjuder oss ett skydd för samma pris minst nio … De är gjorda av silikon och finns i en mängd olika färger, en för varje veckodag, och några finns fortfarande i lager. Den finns i rött, pastellrosa, magenta, gult, mörkrosa, grönt, svart, mörkblått och vitt.

Imiterad kolfiber

Ett av de mest attraktiva skyddsskydden för Realme 7 Pro. Sedan han eminent sportig eftersom den har ett kolfiberutseende. Detta används ofta i superbilar och ser därför så attraktivt ut. Och självklart absorberar den stötar och förhindrar repor på terminalen.

Bok, med korthållare och plånbok

Dessa bok-typ fodral erbjuder oss ett allround skydd, som när skärmen är stängd är den helt täckt, så skyddet är allround. Men vi gillar det också för att det har det mycket praktisk korthållare Från vänster sida. Bakom detta har vi också en komplett plånbok … Dessutom imiterar dess finish färgat läder och har också en originaldesign.

Spegelfinish

Detta fall har förvisso väckt uppmärksamhet, minst sagt. Förutom bokformatet och skyddet som liknar det vi har sett tidigare, ger det oss också en slående spegelfinish. Så mycket att plastkanten i olika färger antyder det spegeleffekt det passar dig så bra. Den är också genomskinlig, så under gynnsamma ljusförhållanden kommer vi också att se klockan eller telefonaviseringar tack vare läget Always On på dess AMOLED-skärm.

Hållbar och med bättre grepp

Det bästa med det här fodralet är inte att det skyddar vår telefon med absorberande material, vilket gör den praktiskt taget oförstörbar. Men den är också gjord av silikon med en look däckets slitbana … Detta ger mycket mer grepp än vanligt på andra telefoner, och vi är också skyddade. Äntligen har den också en grund att stå.

Relaterade artiklar

Back to top button