Razers vd har en överraskning i fickan: blir det den nya smarttelefonen?

Note: We hope you enjoy reading this article: Razers vd har en överraskning i fickan: blir det den nya smarttelefonen?

Som vi redan har vetat i några månader är det välkända företaget av spelprodukter Razer nu redo att hoppa in i striden av mobilmarknaden, vilket det nyligen genomförda förvärvet av Nextbit också visar. Företaget har redan meddelat lanseringen av en ny smartphone med specialerbjudanden spelfunktioner i slutet av året, och “läckan” som kom under de senaste timmarna kan tyda på att arbetet redan är igång.

Att ge oss bekräftelse på att det finns en Razer-märkt enhet är Tom MossFöretagets SVP / GM Mobile (liksom ex-VD för Nextbit), som skrev en oskyldig igår Foto på Twitter där en liten detalj noteras.

Tittar in i fickan på Min-Liang TanVD för Razer, kan vi se den som ser ut att vara en ticka av smartphonege henne storlek ganska generös, och som bär på ryggen bara symbol grön av Razer.

Uppenbarligen vet vi inte om denna form är just den för företagets nya terminal eller om Moss bara ville ha den trolla oss allt, faktum är att fotot gör rundor på webben, och ledtrådar på nästa smartphone från Razer blir nu mer och mer uppenbara.

Relaterade artiklar

Back to top button