Razer-smarttelefonen dyker upp på GFXbench, med toppfunktioner och 8 GB RAM!

Note: We hope you enjoy reading this article: Razer-smarttelefonen dyker upp på GFXbench, med toppfunktioner och 8 GB RAM!

Inte långt innan Razer-evenemanget den 1 november, där de stora väntade är definitivt det första smartphone producerad av huset dedikerat till spel: förväntningarnas tåg stannar dock vid ingenting och den här gången kunde det ha gett oss många detaljer om den första “Razer Phone”.

Telefonradar har verkligen grävts fram GFXbench detaljerna i en Razer-smarttelefon, som naturligtvis togs bort omedelbart, men för sent för att inte avslöja mycket av det som kan vara enhetens “bankande hjärta”

Enligt kortet förväntas Razer-smarttelefonen ha en generös 5,7″ skärm (vilket skulle förklara varför det kom ur VD Min-Liang Tans ficka) a upplösning 2560×1440, a Qualcomm Snapdragon 835-processor, 64 GB internminne och 8 GB RAMmer än vad ögonblickets toppsortiment generellt erbjuder.

På det fotografiska planet hittar vi en enda 12 megapixel bakre kamerakan spela in 4K-videodet är en 7 MP främre kamera.

Kort sagt, specifikationerna är precis vad man kan förvänta sig av en telefon fokuserad på speläven om mängden RAM-minne uppenbarligen inte är en garanti för prestanda: denna garanti kan dock komma från optimering av operativsystemet, som bör vara en anpassad version av Android (“Android Razer Edition”) baserat på Nougat 7.1.1.

Är du fascinerad av den här smarttelefonen, eller tror du att det även för spel är bättre att lita på en topp i utbudet av ett mer etablerat varumärke inom mobilområdet? Låt oss veta din åsikt i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button