Razer Phone förhandsvisning: unboxing och första intryck (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Razer Phone förhandsvisning: unboxing och första intryck (foton och videor)

Vid sidan av Razer Phone-presentationen ville vi genast packa upp företagets första Android-smartphone. Och vi måste säga att Razer Phone ser väldigt bra ut. där förpackning den är stor och väl “uppdelad”, om än tyvärr hörlurar ingår inte. Det finns dock en Type-C till ljudjackadapter, eftersom smarttelefonen inte har någon. Vi ger dig en tyst minut för hans frånvaro.

Omöjligt att säga i farten om displayen a 120 Hz är en autentisk game changer, men det är verkligen något vi kommer att fokusera på i recensionen. För nu kan vi berätta att smarttelefonen är lite skrymmande och absolut inte en fjädervikt, men att det finns varför längst ner, med två stora galler för fronthögtalaren. Designen påminner ganska mycket om Nextbit Robin, men i en större och uppdaterad kropp för att rymma de dubbla kamerorna.

Det är dock väldigt trevligt att starta smarttelefonen och inte bara hitta ett lagersystem utan även med Nova Launcher prime förinstallerad.

Vad mer, om denna anpassning inte räckte för dig, finns det också en temabutik varifrån man kan ladda ner ytterligare teman, uppenbarligen i en spelsås, för att bättre anpassa smartphonen. Detta är självklart bara ett smakprov, vi kommer att fördjupa allt i recensionen, ställ gärna några frågor till oss i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button