Razer Phone äntligen i Italien, exklusivt med 3

Note: We hope you enjoy reading this article: Razer Phone äntligen i Italien, exklusivt med 3

Razer Phone kommer till Italien exklusivt med 3

Endast med 3 kommer det att vara möjligt att köpa smartphonen designad och skapad för videospelsentusiaster

Rom, 19 december 2017 – 3 ger Italien Razer Phone, Android-smarttelefonen för riktiga “spelare”, som erbjuder högkvalitativ prestanda för underhållning.

3, återigen, trogen sin positionering som ett innovativt och “tekniker”-orienterat varumärke, erbjuder en produkt med ultrapresterande egenskaper, tillägnad kunder som älskar teknik, med ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande. ALL IN Master Special, i versionen “3 Christmas Special Edition”, inkluderar Razer Phone som ingår i erbjudandet för 25 euro per månad, med obegränsade minuter, 1000 sms och 30 GIGA med GIGA Bank, den innovativa tjänsten som låter dig ackumulera spelningar som inte används och använd dem efter dina behov. Dessutom inkluderar erbjudandet tre månaders Netflix gratis, för att se den aktuella tv-serien på alla enheter.

Wind Tre Chief Digital Officer Michiel J. Van Eldik förklarar: “Vi är stolta över att ta med en viktig innovation som Razer till den italienska marknaden. Vi vill upprepa framgångarna som Razer har haft, tillsammans med 3, i Storbritannien med långa köer framför butikerna vid lanseringen. Razer, genom sitt spelcommunity – tillägger Van Eldik – har en betydande lojal och växande fanbas. Vi är därför verkligen nöjda med att Razer har valt 3 som sin exklusiva partner i Italien ”.

Razer Phone är en nyhet för den italienska marknaden. Det är den första smarttelefonen med en 120Hz UltraMotion™-skärm, mjuk grafik och ljud i biokvalitet, tack vare de främre stereohögtalarna som drivs av Dolby ATMOS med två dedikerade förstärkare och musik av professionell kvalitet i hörlurarna, certifierad av THX. Den är utrustad med Qualcomm® Snapdragon ™ 835 Mobile Platform-processor, 8 GB RAM och 12 MP dubbelkamera med f1.7 vidvinkelobjektiv och 2x teleobjektiv för att ta perfekta bilder. Telefonen har även ett 4 000 mAh batteri som gör att du kan spela hela dagen.

Med ankomsten av Razer Phone i sin produktportfölj bekräftar 3 sig som ett varumärke i framkant av tekniska val, vilket också uttrycks av lönsamheten “the future you want” och av värderingarna transparens, innovation och teknologi som skiljer den åt.

Relaterade artiklar

Back to top button