Razer Phone 2 Redan på gång, buntad med Project Linda …

Tillbaka på CES 2018 kom Razer ut med Projekt Linda initiativ, en dockningsstation för bärbar dator speciellt utformad för Razer Phone. Det förlänger batterilivslängden och skärmen, plus lägger till ett större tangentbord och större skärm uppenbarligen. Idag de första detaljerna om Razer-telefon 2 har dykt upp och återigen har de att göra med projektet Linda.

Källor säger att det slutförda Project Linda kan komma på IFA 2018, med Razer Phone 2-generationen. Namnet Razer Phone 2 väntar fortfarande och källorna hävdar att debuten kommer att äga rum i september. Källan har inte specifikationer, men de har några intressanta detaljer. Project Linda och Razer Phone 2 kan debutera som ett paket.

För de av er som inte är säkra på vad Project Linda är, vi pratar om en Android-bärbar dator, en docka för telefonen med några extra. Det verkar som om detta projekt faktiskt inte är 100% redo för prime time och Razer-cheferna kommer att bestämma de närmaste dagarna. VD Min-Liang Tan svarade Marques Brownlee på Twitter föreslog nyligen att enheten kommer att hända.

Eftersom Razer Phone är en speltelefon förväntar vi oss att den andra modellen kommer att ha en ännu bättre CPU, förmodligen Snapdragon 845 och gå vidare till ännu högre RAM och lagringsmängder. Själva projektet Linda kunde uppgraderas med förbättrad batteritid, högre upplösning, ergonomiskt och bakgrundsbelyst tangentbord, plus kraftfulla högtalare (även om Razer-telefonen själv har kraftfulla).

Jag antar att vi bara måste vänta och se …

Relaterade artiklar

Back to top button