Razer menar culpa om problemen med sin telefon och lovar att fabriksbilderna släpps

Note: We hope you enjoy reading this article: Razer menar culpa om problemen med sin telefon och lovar att fabriksbilderna släpps

Razer Phone är förvisso en av de mest innovativa enheterna som kommit under de senaste månaderna, men dess små problem har redan orsakat mycket diskussion på nätet. Faktum är att utöver delfondens dåliga resultat kameramånga användare har klagat på några defekter för andra hårdvarukomponenter som inte fungerar korrekt.

Till exempel, på vissa Razer-telefoner fingeravtrycksläsare beter sig konstigt, anklagande felfunktioner av olika slag och få det relevanta alternativet att försvinna i inställningarna.

Sedan finns det flera problem relaterade till visasom lider av flimrande och i vissa fall drastiskt sänker det hans ljusstyrka efter några minuters spel. Vissa användare har märkt en markant minskning av volym maximalt efter de senaste uppdateringarna, medan klagomålen om appen fortsätter kamerasom ibland infogar automatiska filter som användaren inte vill ha.

Som du kan se i meddelandena som samlats in i bilderna i galleriet har företaget redan informerats om dessa och andra problem med sin enhet, känna igen dem och lovande en upplösning på kortast möjliga tid.

Dessutom, för att försöka buffra besväret, har Razer beslutat att fabriksbild av firmware och uppdateringar av din enhet, för att tillåta användare att installera om från början operativsystemet, i hopp om att på detta sätt lösa eventuella fel.

Relaterade artiklar

Back to top button