Razer förbereder sig för det stora tillkännagivandet den 1 november: det är dags för smartphones!

Note: We hope you enjoy reading this article: Razer förbereder sig för det stora tillkännagivandet den 1 november: det är dags för smartphones!

Med en release på sin officiella hemsida avslöjade Razer datumet för sin nästa världen officiellt evenemangatt hållas kvar 1 november 2017. Det finns inte mycket information på sidan, men allt tyder på att det är presentationen av dess första smartphone, som redan dykt upp i olika rykten de senaste månaderna.

Som bilden som medföljer tillkännagivandet antyder, där det finns en pojke som håller i en enhet med ljus skärm och orden”Håll utkik efter vår största avtäckning…“, företaget syftar till att imponera på sina kunder och skulle kunna dra en innovativ produkt.

Tidigare rykten har faktiskt bekräftat att Razer-märkta smartphone kan vara något utöver det vanliga, fokuserad framför allt på den delen spelande. Det senaste förvärvet av Nextbit resulterade i veta hur nödvändigt för att göra en enhet som är i takt med tiden, och vi är nyfikna på att veta vad Razer har i beredskap.

Väntar på det officiella evenemanget, bara avlägset några veckorkan du konsultera sida av tillkännagivandet och prenumerera på relevant nyhetsbrev på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button