RAW-redigering kommer snart på HTC One M9 med Marshmallow

Note: We hope you enjoy reading this article: RAW-redigering kommer snart på HTC One M9 med Marshmallow

Den första HTC att ha Marshmallow, och bland annat var den första icke-Nexus som officiellt kom med den senaste versionen av Android En A9. Tack vare en nyligen genomförd uppdatering har HTC:s Marshmallow-upplevelse också kommit till företagets fortfarande toppsortiment HTC One M9.

Som du kan föreställa dig delar de två firmwarerna mycket, till att börja med Sinne 7, den senaste revideringen av HTC:s egenutvecklade gränssnitt. Det finns dock en skillnad, medan HTC One A9 låter dig redigera filer RÅ, efter tagningen, direkt från galleriet medan den här funktionen fortfarande gömmer sig En M9.

LÄS ÄVEN: HTC One M9 vs One A9, vår jämförelse

För att lugna användarna, även de som har gjort sig hörda om saken, är Drew Bamford från HTC som i en tweet förklarade hur redigera RAW-filer och funktion Automatisk förbättring (automatisk förbättring) kommer också att införas inom kort HTC One M9tack vare en enkel uppdatering av galleriet.

Om du vill använda din HTC One M9 att dra full nytta av varje pixel i kameran och föredrar formatkontroll RÅ, du kan också lämna inställningarna oförändrade; snart kan du börja redigera alla dina bilder.

Relaterade artiklar

Back to top button