Ratchet & amp; Clank: A Dimension Apart

Gå på planeterna

Spelet kommer att erbjuda oss en rad nya planeter och andra klassiker i alternativa versioner, där vi måste interagera på olika sätt: glida på skenor eller gå i sidled på mobila plattformar. Var och en av dem kommer att ha en speciell egenskap och en mycket distinkt estetik som kommer att få dig att njuta av de färgglada landskapen i Sargasso och Molonotöknen. För tillfället har följande planeter presenterats:

  • Sargasso: Utpost L51
  • Torren IV: Hammarheadens fält
  • Corson V: Nefarius stad
  • Blizar Prime: Brizolitgruvor

Arsenal av vapen från en annan dimension

Under hela vårt äventyr kommer vi att kunna skaffa nya vapen för att försvara oss mot fiender. Alla dessa vapen har potentiella och mycket speciella egenskaper eftersom vi kan elektrocutera, studsa och till och med frysa våra rivaler beroende på vilka vapen och ammunition vi bär med oss.

Ett mycket användbart verktyg skulle vara rem ett laserrep som kommer att öppna en portal som omedelbart teleporterar oss från en plats till en annan, och detta kommer att vara till stor hjälp för att undvika stora vågor av fiender och nå svåråtkomliga platser.

Det mest fantastiska är att vi känner alla dessa vapen med hjälp av taktil DualSense-teknik , så skytte, hoppa och elektriska stötar kommer att bli ett riktigt test för våra händer.

Designad med tillgänglighet i åtanke

Spärra och klirra

Alla spelare kan njuta av Ratchets äventyr tack vare alla tillgänglighetsfunktioner som har inkluderats i spelet. Från kontrastalternativ som hjälper personer med synproblem, till möjligheten att mappa om knappar för att göra det lättare att kontrollera en karaktär i full action.

Med idén att underlätta alla tillgängliga tillgänglighetsalternativ kan vi skapa en serie genvägar som kan användas för att snabbt tillämpa alternativ, ha möjlighet att till exempel sakta ner spelhastigheten vid en viss punkt eller aktivera och avaktivera kontrastalternativ.

Följ de senaste starttiderna live

Spärra och klirra

Med anledning av lanseringen har PlayStation Spain förberett en livestream för att fira den officiella lanseringen av Ratchet & Clank: A Dimension Apart. Evenemanget kommer att äga rum den 10 juni klockan 9:30, och allt du behöver göra är att besöka deras Twitch-kanal för att njuta av allt de har förberett live.

Under streamen kommer tittarna att kunna ta del av prisdragningen och uppleva nytt spel, så det kommer att finnas tillräckligt med distraktion tills spelet når PSN-butiken eller från vanliga återförsäljare.

Relaterade artiklar

Back to top button