Rapport visar dess potentiella försäljning –

IPhone 13 försäljningsprognoser

En not publicerad av JPMorgan ger en extremt optimistisk utsikt över försäljningen av iPhone 13. Specifikt uppskattar företaget att försäljningen för hela räkenskapsåret 2022 kommer att bli 226 miljoner enheter … Detta kommer att inkludera försäljningen av iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Andra investerare är fortfarande mindre optimistiska och satsar på en försäljning på cirka 210-150 miljoner enheter. Denna nya generation av iPhone förväntas också vara vara den mest sålda på marknaden. All denna information är mycket positiv för investerare eftersom Apple förväntar sig att aktier kommer att fortsätta sin uppåtgående trend tills de kan. nå 170 $.

I efterhand minns analytiker att när stora försäljningar förväntas från Apple överträffar de alltid förväntningarna. Samma sak hände med lanseringen av fyra iPhone 11-modeller, som förväntades ha stor försäljning men var mer än nöjda. Nu 2021 och 2022 är incitamentet för bättre implementering av 5G ersättningsgraden kommer att öka avsevärt … De som hade det gamla laget har nu fler anledningar att uppgradera. Detta kommer att leda till en betydande försäljningsökning, vilket alla dessa finansiella studier visar.

Funktioner som hjälper dig att lyckas

Uppenbarligen, för att en enhet ska bli framgångsrik måste den ha imponerande prestanda. För tillfället är allt som är känt baserat på rykten som cirkuleras av olika analytiker med interna källor. I nuläget är det känt att skåran kommer att minska sin storlek med slutet. Efter flera generationer under vilka ögonbrynen har hållit en stabil storlek har det nu krympt. Detta gör att du kan få den bästa delen av din vision på skärmen när du tittar på multimediainnehåll. På tal om skärm kommer den nya iPhone 13 Pro äntligen att inkludera uppdateringshastighet 120 Hz … Detta skulle ge en mjukare skärm för spel i synnerhet, men också för multimediainnehåll i allmänhet.

iphone 13 rendering

Det kommer också att ske motsvarande förändringar i kameran enligt aktuella rykten. Sensorerna kommer visuellt att öka i storlek för att inkludera nya funktioner som gör att du kan spela in bättre videor på din iPhone. Detta kommer att åstadkommas genom att inkludera porträttläge under videoinspelning. Inom fotografiområdet förväntas viktiga förändringar inom nattfotografering som kommer att göra dem skarpare. Om vi ​​kommer till laddningssystemet kan Apple satsa på reversibel laddning, enligt rykten, för att kunna ladda externa tillbehör som AirPods och till och med förbättra laddningshastigheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button