Räkna med en smart sänglampa –

Av denna anledning är det mycket troligt att du letar efter en smart lampa att placera på ditt nattduksbord. Men naturligtvis är utbudet av produkter som finns på marknaden så varierande att du förmodligen inte vet var du ska börja. Så, för att göra det enklare för dig, bestämde vi oss för att förbereda detta kompletta urval, där du hittar tio idealiska modeller för ett nattduksbord.

Detaljer vid val av lampa som ska anslutas

När vi väljer en gadget av denna typ måste vi överväga ett antal faktorer. Det första och mest uppenbara är det måste vara en ansluten produkt … Tanken är att köpa en smart lampa som vi kan styra från en mobiltelefon, eller till och med använda en smart högtalare via en röstassistent så att vi inte behöver röra enheten när som helst.

Vi kan tända lampan, släcka den, byta nyckel, välja intensitet … Kort sagt, en uppsättning åtgärder som kommer att göra livet lite lättare. Vi kan hitta modeller med Bluetooth eller Wi-Fi anslutning. Vi är mer intresserade av det senare, eftersom de erbjuder många alternativ och möjligheten att aktivera dem var som helst. Och det kan vara användbart i många situationer. Så alla modeller som du hittar i vår topp har denna typ av anslutning.

Dessutom måste du överväga platsen där denna smarta lampa kommer att placeras. Målet med denna bordsskiva är att hitta de perfekta modellerna för nattduksbordet, så vi förstår att det förmodligen inte finns för mycket utrymme. I detta fall, fokusera på modeller med reducerade dimensioner … På så sätt ser du till att inte ha några problem med att placera den bredvid sängen. Allt du behöver är ett uttag för att få ut det mesta av det.

Kompatibel med Alexa eller Google Assistant

Det sista att tänka på är att alla anslutna lampor måste ha stöd för röstassistent. Och givet det Alexa och Google Assistant det här är två fantastiska representanter, alla lampor vi har valt är kompatibla med Amazons lösning och i de flesta fall även med Googles lösning.

Tack vare detta kan du styr lampan med enkla röstkommandon … Och det faktum att du säger åt ditt Echo i matsalen strax före sänggåendet att tända nattdukslampan är ovärderligt. De verkar som små detaljer, men när du väl provar dem vill du inte leva utan dem.

Nu när kraven för en smart lampa med självrespekt är tydliga, låt oss titta på de olika alternativen. Det bör noteras att vi har gjort ett mycket varierat urval på ekonomisk nivå, så du behöver inte hitta den modell som bäst passar dina behov.

Philips hue iris

Ingen kan förneka att Philips och dess Hue-familj är stora ambassadörer när det kommer till att köpa en smart sänglampa. Är en
Speciellt Philips Hue Iris har en kompakt design så att du kan placera den var du än går utan att skapa problem och även kunna välja mellan olika nyanser.

Philips Hue Go

Ytterligare en modell från Philips Hue-familjen som vi inte kunde låta bli att rekommendera denna. Mer än något annat eftersom det döljer batteriet inuti så att du kan använda det var som helst utan att behöva oroa dig för att ha en kontakt i närheten.

Xiaomi MUE4093GL

Den asiatiska tillverkaren har blivit en av de främsta referenserna när det gäller att köpa denna typ av enhet. För det ändamålet har den en komplett katalog fylld med smarta modeller som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Ett slående exempel är Xiaomi MUE4093GL WiFi-lampa.

En produkt som du kan styra med din mobiltelefon eller röstkommandon, välja bland 16 miljoner färger som den kan återge. Det bästa? Att denna lampa kan användas som en väckarklocka, eftersom ljuset gradvis kommer att tändas, simulerar soluppgången, så att uppvaknandet blir mycket trevligt.

LED bordslampa

En annan modell som inte kommer att göra dig besviken är LED-lampan, som har 3 ljusfärger och 6 ljusstyrkenivåer, och en vikbar design som tar väldigt lite plats när den inte används.

Smart väckningsljus

Om du tycker att det är svårt att gå upp på morgonen, tveka inte och satsa på denna smarta väckningslampa. Den har ett belysningssystem som tänds gradvis så att du gradvis vaknar lätt.

Xiaomi lampa

Vad sägs om den här andra Xiaomi WiFi-lampa. Svanhalsmodell med fyra ljuslägen som du kan styra med din mobiltelefon eller röstkommandon med Alexa.

Barns nattlampa Meross

Om du har barn hemma, missa inte denna anslutna lampa. En modell som erbjuder olika nyanser så att du kan välja den som passar situationen bäst. Och möjligheten Tänd lamporna i ditt rum om du hör ditt barn gråta detta är meningen att komma ihåg.

BENEXMART Smart WiFi LED-lampa

För att fortsätta med denna samling av de bästa lamporna du kan köpa, vill vi rekommendera dig denna BENEXMART-modell, som ståtar med rivningspris … Den erbjuder tre intensitetslägen, samt möjligheten att styra den med en mobiltelefon.

HUGOAI sänglampa

Låt oss fortsätta med denna WiFi-lampa från HUGOAI. En modell som kan styras med röstkommandon då den är kompatibel med både Amazon Alexa och Google Assistant. Och till ett riktigt knockdown-pris!

LE smart lampa

Avrundar denna höjdpunkt med en smart lampa från LE som överträffar dina förväntningar. Den är kompatibel med två fantastiska röstassistenter och har en diskret design som passar på vilket nattduksbord som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button