Raffaele Cinquegrana presenterar smartphonen som får dig att gå tillbaka i tiden: LG Wine Smart (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Raffaele Cinquegrana presenterar smartphonen som får dig att gå tillbaka i tiden: LG Wine Smart (video)

“I Italien finns det fortfarande mer än 15 miljoner människor som använder en äldre generations telefon”, och det tänker på dem att LG beslutat att ta till Italien Vin Smarten clamshell smartphone född för den koreanska marknaden, men nyligen också kom hit för 199 €.

Med tanke på Wine Smarts speciella formfaktor, skärmens ringa storlek och dess mål, har LG sett det lämpligt att göra det möjligt att navigera i användargränssnittet med endast tangentbord för att navigera och starta de olika innehållen, men det är också möjligt att ställa in enförenklat gränssnitt, för att röra sig ännu snabbare. Och om du var en “power user” så hindrar ingenting dig från att använda pekskärmen, som vanligt på alla smartphones.

LÄS ÄVEN: LG Wine Smart: kompletta funktioner

Det är som vanligt att presentera Wine Smart i all sin elegans Raffaele CinquegranaLGs produktchef för Italien, som på drygt 3 minuter kommer få dig att ta ett dopp i det förflutna, vilket gör att du vill hålla denna Wine Smart även för de som inte ingår i de 15 miljonerna vi pratade om i början.

Eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button