Räcker en AMOLED-skärm för att vara “Super”? Det tycker UMi och siktar på VR

Note: We hope you enjoy reading this article: Räcker en AMOLED-skärm för att vara “Super”? Det tycker UMi och siktar på VR

Om “S” på öppningsbilden var bekant för dig, är det för att det är samma som kännetecknar den mest kända linjen av Samsung-smarttelefoner, Galaxy S exakt. Anledningen till UMi har gjort den till sin egen sägs det snart: företagets nästa smartphone, kallad “UMi Super“, den borde ha en skärm Super AMOLEDprerogativ för Samsung-terminaler.

Fördelar Och nackdelar av denna typ av paneler har diskuterats ofta, och i slutändan i jämförelse med de mest avancerade LCD-skärmarna avgörs det för personlig smak. Två egenskaper är dock objektiva: panelens extrema tunnhet och de mycket snabba svarstiderna; två punkter som UMi tydligen vill utnyttja inte bara för att skapa en terminal subtilmen också för virtuell verklighet.

LÄS ÄVEN: UMi Touch X har precis tillkännages, men du har säkert redan sett den (bild)

Faktum är att det kinesiska företaget nyligen har lagt ut en virtuell verklighetsvisare som följer Samsung Gear VR, med fördelen att den är kompatibel med (nästan) alla smartphones. Android Och iOS.

Innan man känner till planerna UMimen jag kommer att spendera lite tid: Superfaktiskt, det förväntas inte någon gång snart.

Relaterade artiklar

Back to top button