Qualcomm börjar samarbeta med Claro Chiles 5G Innovation Center och UC

Mer än en månad efter dess officiella demonstration, lföretaget Qualcomm Technologies började samarbeta med Claro Lab – UC 5G Innovation Center. Utrymmet, som strävar efter att främja utbyggnaden av 5G i landet genom innovationer och tester av användningen av teknik, kommer att innehålla tekniken från företaget som erkänts i utvecklingen av chipset för 3G-, 4G- och nu 5G-enheter.

Direktören för marknadsföring och utveckling av Claro Chile, Felipe Gómez, försäkrade att det i företaget finns ” mycket glad över att Qualcomm Technologies stödjer vårt labbför tack vare sin stora och omfattande erfarenhet erbjuder han oss en fantastisk vision av banbrytande teknologier som 5G”.

Tills nu, Qualcomm har samarbetat genom en introduktionsworkshop för 5G-teknik, samt levererat designalternativ och utvärderingssatser för nätverksutveckling. Ett av dessa exempel är Askey RTL 6310 CPE, ett Snapdragon X55-baserat modem + en Qualcomm QTM525-processor, som stöder två 5G-frekvenser och gör att anslutningsmöjligheter kan levereras till olika enheter.

Källa: Via pressmeddelande.

Vad tycker du om denna annons?

Relaterade artiklar

Back to top button