QTTabBar låter dig lägga till flikar i Windows 11 Explorer –

Vi vet inte varför Microsoft inte tillåter öppna fönster inuti andra som en flik i verktyg som Notepad eller File Explorer. Denna enkla funktion förbättrar användarnas produktivitet dramatiskt för grundläggande uppgifter som att kopiera data eller öppna flera textfiler. Det finns ingen förklaring till detta, och ännu mer när andra program i företaget, som t.ex Windows Terminal eller Visual Studio Code , backa upp.

För närvarande har Microsoft inga planer på att lägga till den här funktionen i sin nya filhanterare. Kan detta hända i framtiden? Kanske, men tills tiden är mogen, kan du använda den här funktionen tack vare ett verktyg som heter “QTTabBar”.

QTTabBar – Windows 11 Explorer-flikar

QTTabBar är ett enkelt, helt gratis program vars huvudsakliga syfte är att lägga till ny funktionalitet till Windows Explorer, samt nya mappvyer för att göra det mer användbart att arbeta med. Den är kompatibel med alla Windows-versioner från 7, och finns på flera språk, inklusive spanska.

Även om detta program ännu inte har uppdaterats för att officiellt stödja Windows 11, kunde vi verifiera att detta verktyg, beroende på .NET 4.0 , fungerar sömlöst på det nya Microsoft-systemet. Aktiveringsprocessen är lite komplicerad då vi måste öppna den klassiska webbläsaren och aktivera den från den, men efter aktivering kan vi använda dem i den nya webbläsaren utan problem.

QTTabBar pestañas explorador windows 10

Sanningen är att webbläsarflikarna är perfekta där de är placerade. Vi vet inte varför Microsoft inte väljer att bli native en gång för alla, eftersom det kommer att dramatiskt förbättra prestandan när man arbetar med flera fönster samtidigt. Tack vare communityn kan vi lyckligtvis alltid få det som Microsoft inte ger oss.

Gillar du inte den nya utforskaren? Prova dessa alternativ

Microsoft uppdaterade Windows utforskaren genom att förenkla dess utseende och anpassa det till det nya operativsystemets estetik. Det finns dock många användare som förväntade sig ännu fler förändringar, och den nya filhanteraren verkar för dem otillräcklig och föråldrad.

Lyckligtvis är det ingen som tvingar oss att använda den. På nätet kan vi hitta många alternativ för explorer som Total Commander, en av de äldsta och mest kompletta vi kan hitta på nätet, och Files, Windows 10 UWP-filutforskaren, som för de flesta användare är vad den borde vara. Microsoft explorer.

Utvecklare: Yair A

Relaterade artiklar

Back to top button